mondial 100 KH hakkında

arkadaşlar mondila 100 kh almayı düşünüyorum fiyatı1.118 milyon 200 milyonda plaka masrafı var. ögrenciyim kaltaldan istanbul universitesine gitmek için birde sağa sola gitmek için motoru istiyorum 2. ellerede pek güvenmiyorum açıkçası birde motor vergiden muafmış oda hiç olmassa masraf açmaz. taksitle alıcagım fazlada zorlanmam yanlız dogal olarak çin malı bununda farkındayım alan arkadaşlar varsa yorum yapabilirmi? pazartesi almayı düşünüyorum. ögrenci adamız hata yapmıyalım cevaplarınızı bekliyorum:pr:

Arkadaşım yakıt konusundan hiç sikayetin olmuyacak km de 50, 60 bin yakar. Parça konusuda hepsi uyyuyo birbirine. Ufak tefek işler için ideal bir motor

Ben aldım ondan.yakşalış 2 aydır kullanıyorum.Gayet memnunum.Tavsiye ederim.

Ayrıca göründüğü gibi değil.Canavar gibi kaçıyor.Ben hafif yokuş aşağı bir yolda 110 km/s gördüm.Anlayacağın parasına göre iyi.

Son düzenleme:
bende 500 km yol yaptığım bir tane var. bir kere depoyu doldurttum .hala benzinim var .
haremden pendik'e gidiyorum 95 km hız yapıyor . ama rüzgarda hızlı iken önü yerden kesiliyor.(2.köprüden geçer gibi kasis geçiyor gibi )
onun dışında hafif oluşu iyi oturması kullanması rahat .birde bir sürü yerde servisi var .parçası bol .ama sirkeci bayinden bir arkadaş aldı karebüratörün iğnesi bozuk çıktı motor çalışmıyordu hemen plaka çıkmadan ft. değiştirp iade etti.motor hala bayide iğne bekliyor. ama bence al dertlerden kurtul .

inşallah ben alırken bi sorun çıkmaz 110 luk almak istedim ama vergi olayı canımı sıkıyor bunu vergi problemide yok

bnde mondıal 100 kh var onunda vergisi var yok diyenler bilmiyor maliyeye git sor sölesinler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kartaldan istanbul üniversitesine gitmek içinmi kafayımı yedin kardeşim ya istanbul üniverstesi avcılarda ben pendikten metrobüsle avcılara gitmek için 2.5 saatim gidiyor sen motorla ne hallere düşersin hiç bulaşma

ben nereye olsa giderim bu mondiale yaz kış binerim karda yağsa gene binerim motor hastası olanlar bunları yaparlar ark siz hangi ilerdensiniz bi grup yapalım numaralarınızı verin gezi yapalım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:12 ----------

05444286591 benim numaram bu arayın buluşalım grup oluşturalım mondial grubu

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
eleman üniversiteyi bitirmiştir heralde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar