mondıal 100 2 DEN 1 ÇEKTİM

SLM ARKADAŞLAR MONDIAL 100 LÜK MOTORUM VAR 2 VİTESTE 60 FELAN KIZIM VARDI BİR ANDA 1 VİTESE ÇEKTİM MOTOR ÇOK BAGIRDI VE ŞİMDİ MOTORDA SES GELİYO NE YAPMMAM LAZIM ACİLLLLLLLL DURUMMMM:pr:

Motorun nasıl bır ses gelıyor vıtes kutusundan falan mı yoksa Kırank pıston oradan mı ??? Valla sanırım motorun acılacak bakılacak...Krank fazla zorlanmıs olabılır vıtes kutusunda dıslıler dagılmıs olabılır yanı acmadan bısı denemez ama daha fazla bınmeden servısın yolunu tutsan ıyı olur...Gecmıs olsun..

SLM ARKADAŞLAR MONDIAL 100 LÜK MOTORUM VAR 2 VİTESTE 60 FELAN KIZIM VARDI BİR ANDA 1 VİTESE ÇEKTİM MOTOR ÇOK BAGIRDI VE ŞİMDİ MOTORDA SES GELİYO NE YAPMMAM LAZIM ACİLLLLLLLL DURUMMMM:pr:

şimdi çık yola tekrar 1 den 2 ye çek düzelsin..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 den 1 e atınca öyle kolay sorun çıkmaz ki hadi 4 ten 1 e attım desen belki dişlilerin sıyrılmış derdim ama öyle 2 den 1 e atınca pek bi sorun olacagını sanmıyorum..

Sen yine iyisin.. Birden bire çeksen ne olurdu ? Ansızın .. ? :p

Ama adam 2. viteste 60km hıza çıkmış sonra atmış 1. vitese.
Bu çok etkilemezmi motoru.Birden devri maksimuma ulaşmıştır.

bence krank pimi aşırı yüklenmeden dolayı problem çıkarmış olabilir. Yada şanzıman dişlilerinin bir ikisi kırılıp boşluğa düştüyse ses yapıyodur. tek yol açılıp bakılması gibi görünüyor.

Loft için bir not düşmeden geçemeyeceğim. Her muhabbete bir geyik sarma çabasının özel bi nedeni varmı? Pek hoş olmuyo:farao:

bence krank pimi aşırı yüklenmeden dolayı problem çıkarmış olabilir. Yada şanzıman dişlilerinin bir ikisi kırılıp boşluğa düştüyse ses yapıyodur. tek yol açılıp bakılması gibi görünüyor.

Loft için bir not düşmeden geçemeyeceğim. Her muhabbete bir geyik sarma çabasının özel bi nedeni varmı? Pek hoş olmuyo:farao:

terbiyesiz adam.. :p

2 den 1 e atınca öyle kolay sorun çıkmaz ki hadi 4 ten 1 e attım desen belki dişlilerin sıyrılmış derdim ama öyle 2 den 1 e atınca pek bi sorun olacagını sanmıyorum..

kerem, 60km hızla giderken 1e at bakalım noluyo :) çıldırır adeta motor kaldıki 100cc. tabi sende o sorun yok :) ama mutlaka bi ters olay olmuştur. bakılmalı....

bıse olmaz ya.........................

iyi sen de denesene tekrar nolcak bakalım.

yapcak bişey yok. mete gitti diye sevindiydik yenisini geldi. :cyclopsan

arkadaşlar motoru servise götürdüm arka tekerlegin ordan bir parçayı parçalamış onu degiştirdi bir sorun yok şimdi:cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ben 3 den 2 ye çektim ana bi baktım 2 de 80 le gidiyom ne tireşim var ne bağırma kaskda ses geçirmiyo haberim yok göstergeye bi baktım 2. vites 80kmh :cyclopsan hemen geri 3 :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar