SLM ARKADAŞLAR MONDIAL 100 LÜK MOTORUM VAR 2 VİTESTE 60 FELAN KIZIM VARDI BİR ANDA 1 VİTESE ÇEKTİM MOTOR ÇOK BAGIRDI VE ŞİMDİ MOTORDA SES GELİYO NE YAPMMAM LAZIM ACİLLLLLLLL DURUMMMMr:
2 den 1 e atınca öyle kolay sorun çıkmaz ki hadi 4 ten 1 e attım desen belki dişlilerin sıyrılmış derdim ama öyle 2 den 1 e atınca pek bi sorun olacagını sanmıyorum..
bence krank pimi aşırı yüklenmeden dolayı problem çıkarmış olabilir. Yada şanzıman dişlilerinin bir ikisi kırılıp boşluğa düştüyse ses yapıyodur. tek yol açılıp bakılması gibi görünüyor.
Loft için bir not düşmeden geçemeyeceğim. Her muhabbete bir geyik sarma çabasının özel bi nedeni varmı? Pek hoş olmuyo:farao:
Sen yine iyisin.. Birden bire çeksen ne olurdu ? Ansızın .. ?![]()
2 den 1 e atınca öyle kolay sorun çıkmaz ki hadi 4 ten 1 e attım desen belki dişlilerin sıyrılmış derdim ama öyle 2 den 1 e atınca pek bi sorun olacagını sanmıyorum..
bıse olmaz ya.........................
Loft için bir not düşmeden geçemeyeceğim. Her muhabbete bir geyik sarma çabasının özel bi nedeni varmı? Pek hoş olmuyo:farao:
yapcak bişey yok. mete gitti diye sevindiydik yenisini geldi. :cyclopsan
arkadaşlar motoru servise götürdüm arka tekerlegin ordan bir parçayı parçalamış onu degiştirdi bir sorun yok şimdi:cat:
ben 3 den 2 ye çektim ana bi baktım 2 de 80 le gidiyom ne tireşim var ne bağırma kaskda ses geçirmiyo haberim yok göstergeye bi baktım 2. vites 80kmh :cyclopsan hemen geri 3![]()