mondi 110 kf

arkadaşlar size 4 yıllık motorum olan mondial 110 kf yi göstermek istedim. Tam 4 yıldır bu motoru kullanıyorum ve daha tamirci yüzü görmedi diyebilirim(çok şükür:) ) Aynaları yok çünkü motor geçenlerde yana yattı aynanın biri kıtrıldı tipsiz oldu die cıkardım diğerini de bugun yarın takacam aynaları. Takınca resimlerini atarım. Yorumlarınızı beklıyorum

Ayrıca eğer isterseniz buraya kendi motorlarınızın da resimlerini koyabilirsiniz. Benzer bi konu vardı yenilemiş oluruz

Son düzenleme:
Bravo doğrusu ! BHir çinliyi 4 senedir tamirci yüzü göstermeden kullanabilmen güzel, zaten çin işi motorlar sınıfında en dayanıksız ve masraflı olanlar bence scooterlar..

Bravo doğrusu ! BHir çinliyi 4 senedir tamirci yüzü göstermeden kullanabilmen güzel, zaten çin işi motorlar sınıfında en dayanıksız ve masraflı olanlar bence scooterlar..

saol arkadasım Motorumu çok temiz kullanmaya çalıştım zaten 4 yıl olmasına ragmen suan daha 10.000 km de ufak tefek tamiratlarını da kendim yapıyorum az çok anlıyorum dolayısı ile hiçbi sorun yaşamadan 4 yıl ...

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Valla ben hiçte anormal karşılamadım bu durumu ben her zaman söylemişimdir bakarsan bağ olur bakmazsan dağ.Valla bnmde motorum Çinli ama hiçbir zaman hor görmedim rodajda iyi kullandım.Bakımları tek tek yaptım ve şu anda o kadar memnunumki bu soğuk havada bile çok rahat çalışıyor ve motorumda tık yok nazar değmesin.

Valla ben hiçte anormal karşılamadım bu durumu ben her zaman söylemişimdir bakarsan bağ olur bakmazsan dağ.Valla bnmde motorum Çinli ama hiçbir zaman hor görmedim rodajda iyi kullandım.Bakımları tek tek yaptım ve şu anda o kadar memnunumki bu soğuk havada bile çok rahat çalışıyor ve motorumda tık yok nazar değmesin.

katılıyorum dostum :cat: aynen benimki de anlattığın gibi hava çok sert olsa da en fazla 2 kez marşa vuruyorum makineyi allah nazardan saklasın ikisini de :)

bakımlı motorları severim :) motoruna bakanı da severim :) kazasız sürüşler seascum :)

bravo demiyecegim çünkü dört sene diye bir çinliye yakışmaz sanmıyorum..... helal olsun sana ... motorra güzel bakmısssın

hapiniz saolun teşekkürler kendi motorlarınızın fotolarını da bu konu çerçevesinde atabilirsiniz sizinkileri de görmek isterim eğer isterseniz

Son düzenleme:
saol arkadasım Motorumu çok temiz kullanmaya çalıştım zaten 4 yıl olmasına ragmen suan daha 10.000 km de ufak tefek tamiratlarını da kendim yapıyorum az çok anlıyorum dolayısı ile hiçbi sorun yaşamadan 4 yıl ...

garip , bende mondial 100 ukh var, alalı 5 ay oldu , 9,300 km oldu.

acaba sen hiç mi kullanmıyorsun.

ayrıca motorunda cok qüzel , kazasız belasız uzun süre binersin inş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mondial 2005 te girmemişmiydi ya piyasaya:silent:

Motorun demiz gözüküyor doğrusu:cat:
Ben motoru alalı 14 ay oldu motorum 15.000 km ye yaklaştı:queen::queen::queen: benmi çok geziyorum senmi hiç dolaşmıyorsun anlamadım :cherry:

temız bakmıssın motora bosuna dememısler bakarsan bag bakmazsan dag olur dıe ::) burdakı herkez motoruna cok ii bakıyo ben motoru alalı 4 ay oldu 1,000 km de

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar