Modumuz Forrap ımıza Hayırlı Tezkereler....

Kardeşim, umarım askerligin bilgisayar basında gecer de, bu vesile ile kopmayız birbirimizden... olur mu olur valla:)

Kahrımızı cektigin iicn, mekanına ne zaman gelsek iyi agırladıgın icin, derdimize ortak oldugun icin, site haricinde, motosikletci bulusması haricindeki her cagırdıgımızda yanımızda oldugun icin, hep sessiz kalıp soz soylenecek zaman sözünü soyledigin icin, herkese ve her konuya objektif yaklastıgın icin... hep dogruları konusup dogrulara yonlendirdigin icin... cok cok tesekur ederimm

en cokta giderken şifreni bana bırakacagın icin...

üzgünüm seni goremeyecegim icin, üzgünüm ögle yemeklerini beleşe getiremeyecegim icin, üzgünüm istedigim mp3 ve dvd leri sana cektiremiyecegim icin.. üzgünüm seninle içtikten sonra karga sesimizi önemsemeden, müsterileri takmadan barda sarkı soyleyemiyecegimiz icin... üzgünüm o guzelim sacların icin, üzgünüm kordonda taşların üzerinde kafamı kucagına koyup güneşlenemiyecegim icin:p( yanlıs anlasılmasın sadece yorgunluktan dostca olan bi durumdu)

Kardeşim hayırlısıyla git gel, degisen hicbir sey olmıyacak, buyuk ihtimalle ben evlenirim, alp tunay sac ektirir, Gureli belki bi cocuk daha yapar, gittardando artis olur albumu cıkar, Vasco moderator olur, kolpa miss kolpaya pırlanta yuzuk alır, kumita45 yuzbaşı olur, aPV 41 cross yarışlarına girer, Hızlı cesi 2 ingilizce ogrenir, Karmacoma 1000 rr alır, chatkut profesor olur, falan filan...

yani cokta önemli degil...

SENİ SEVİYORUZ KARDEŞİMMMM:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı teskereler tuncer sayılı gündür çabuk geçer..

bu şarkı benden sana armağan olsun ben askerdeyken çook dinlerdim ve her dinleyişimde hüzünlenirdim..

[YT]tRXz9PJhTXk[/YT]

tuncerim nerden çıktı bu ya?hayırlı tezkereler kardeşim cuma günü malesef gelemiyorum su anda yenı öğreniyorum:(
hayırlı tezkereler forrabım:rendeer:

önce NÖBET

foto30ai1.jpg

Sonra piiz :queen:

foto491ax4.jpg

Güzeldi be askerlik=))

seninde böyle geçer inşallah... (aramızda kalsın hiç möbet tutmadım yazıcıydım:p)

En erken 6 aya gidersin demişlerdi, bir 8 nisan günü almıştım sülüsü, gittiğimin 2 gün sonrası Sivas 'a teslim :queen: ani olmuştu ama başlamak bitirmenin yarısı derler, bir an evvel gitte gel :wiinkk:

Hayırlı tezkereler Tuncer 'cim :) Saçlarada yazık olacak :rendeer:

başlığı okur okumaz eywah saçlara yazık olcak dedim :queen::queen:

hayırlı tezkereler diyorum sevgili modum. sen gelene kadar modluğu ben üstleniyorum gözün arkada kalmasın :queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı tezkereler :rendeer:

tuncer hayırlı tezkereler dostum,seni uğurlamaya gelmeyi çok isterdim,ama malesef çalıştığım için gelemeyeceğim:pr: sağ salim en güzel şekilde bitirip aramıza dönmeni dilerim,herhangi bir konuda senin için yapabileceğim birşey olursa her zaman elimden geleni yaparım,haber vermen yeterli...güle güle git,güle güle gel dostum:rendeer::cat:

keşke yarın sabah hiç olmasa diyorum şimdi, ağır bir gün bekliyor beni
yarın saat 15:00'da aynı kütükde kayıtlı aynı soyadını taşıdığım ADEM KARDEŞİM ve 18:00' da kütüklerimiz ve soyisimlerimiz farklı olsada yine gerçek kardeşim gibi olan TUNCER KARDEŞİM'i yolcu edeceğim................ :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tuncer, hayırlı tezkereler dilerim. Saçlarına üzüldüm ama artık o bol pantalonunundan kurtulacağın için sevindim. :)
Dikkat et kendine. :)

tuncerim hayırlı tezkereler...ben büyük ihtimal garajda dahil olurum korteje...seni bi havaya atar tutmadan ayrılırız garajdan :queen:
güle güle git sağ salim gel kardeşim :rendeer:

hayırlı teskereler sağ salim dönmek nasip etsin ins. çabucak gidip çabucak gelirsin :)

tuncer kardeşim giderken motorlarının anahtarını bana bırak arada hava aldırayım onlara ayakları uyuşmasın :p

hayırlı teskereler ....Kısa zamanda aramıza dönmen dileğiyle...

Tuncerim bu kadar çabuk beklemiyordum , saçlarınada üzülme kökü sende nasıl olsa teskere sonrası daha gür çıkacak . Güle güle git güle güle dön

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tuncerim bu kadar çabuk beklemiyordum , saçlarınada üzülme kökü sende nasıl olsa teskere sonrası daha gür çıkacak . Güle güle git güle güle dön

Yok be çıkmıyolar... Hep öyle derlerdi banada... :pr::pr::pr::pr:

Takma kafana ..Çabucak geçiyor...Ben geleli 12 sene olmuş bak.... Gittiğim ilk günü (Gaziemir:cherry:) hiç unutmam.... :salut::salut::salut: Ne anılardı beeee.... :salut::salut::salut:

Kardeşim güle güle git güle güle gel. Hayırlı tezkereler dilerim şimdiden. Yarın inş gelebilirim uğurlamaya:rendeer:

hayırlı teskereler forrap ben kaç aydır uğraşıyorum bi beni almadılar askere yaw:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar