- Konu Yazar
arkadaşlar xp ile ilgili başlık açmıştım konu dışına, yeride orasıydı.şimdi aradım sordum
yok.nerde acaba:silent:
tamam abi sen rahat ol:queen: olay geçti, gittikonu ne anlamadım
başlığın içinde bu işin yasal olmadığı yönünde sizleri uyardım oralı olmadınız, ben de yöneticilere bildirdim durumu.
bu tür şeyleri forum ortamlarında dillendirirseniz hem yöneticilerin başı ağrıyabilir hem sizin.
yani.:queen:. bahanem var :cherry:yaptım ama bir sorun niye yaptım diyorsun![]()
mali param olsa 2048 ram alacam pc meabi 81$ sanırım orjinal cd P hayırlı olsun![]()
bu sefer ben bişey yapmadım valla![]()
XP hangi markanın hangi modelidir yahu ben bu motoru neden hiç duymadım? :silent:
abicim xp tüm dünyaca kullanılan bi işletim sistemi,microsft yapıyoo:queen::queen::queen::queen:
Ulan ben şimdi hanginize inanacağım; iyice kafam karıştı... :queen:
Gökhan ben köyden yarın geldim,o yüzden tüm modellerle ilgili bilgim yok neden rencide ediyorsunkiİso kusura bakma ama çok cahalsın beaa, xp yamahanın yeni model crossu ismide xp 250 x
:queen:
Ben bilmem beyim bilir:queen:Ulan ben şimdi hanginize inanacağım; iyice kafam karıştı... :queen:
sabah sabah çok güldüm yaa:cherry:cumoni iso'ya inanma senle kafa yapıyo. Aklı sıra senin kekliycek:mrgreen:
Xp işletim sistemiymiş yok artık deve:queen:
Ne devesi yahu? Tabi ki yok deve.. Biz sadece geyik yapıyoruz biz buradaaa... :mrgreen:
sen ayakta uyu daha ne modeller çıktıXP hangi markanın hangi modelidir yahu ben bu motoru neden hiç duymadım? :silent:
modlarım aradım taradım başlık yok
Valla böyle başlık atmaya devam ederseniz, çok ararsınız başlıklarınızı... :farao:
inşallah çok yakmıyordur:queen:İso kusura bakma ama çok cahalsın beaa, xp yamahanın yeni model crossu ismide xp 250 x
:queen: