Modifiyeli HYOSUNG GT250-R sanal modifiye By aRabaci

Tasarımlara bayıldım gerçekten mükemmel :cat: Ellerine sağlık paylaşımın için teşekkürler.

yaw dostum... iyi güzel tasarımlar da ben motor sürmeye başlayakı 1 yıl olacak temmuz 21. de.. fakat vitesliye geçişi önümüzdeki yıl düşünüyorum......

şimdi bu tasarımlara benzer bir motor istesem adamlardan ne yapcazz.. he söyle bakalım ben de istiyom bundan banane banane :mrgreen: :wiinkk: :queen:

hyosung'un tasarımcısı sen olsana.. adamlardan güzel yapmışsın motoruuu bravo eline saglıkk:cat:

zaten bu hyosung beni hasta ediyordu :salut: :queen: birde bu "tasarımlar" artık kafamdaki tek makine hyosung :cat: ellerine sağlık mükemmel olmuş yebi tasarımlarını sabırsızlıkla bekliyoruz::thanks: :cat:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
gerçekten çok zahmetli ama başarılı bir çalışma
eline sağlık
çalışmalarında başarılarının devamını görmek isterim
aklındaki güzel fikirleri aynı güzellikte görülebilir yapmışsın
tebrikler
:cat:

Süper Moderatör (BBRR)
Arabacı aline sağlık ..güzel olmuş ...ama bide alet güzel ne yaparsan yakışıyo...yoksa bi ata sözümüz derki eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek yine eşşek :)

güzel olmuş dostum bende henüz amatör bi photoshop kullanıcısıyım neyse eline sağlık daha iyilerini bekliyoruz...

kardeş bendede yeni runner var benim içinde 1 kaç örnek yapsan ne iyi olur sana dua ederim

eline sağlık hocam iyi modifiye baya uğraşmışsın parçaları bulmak için sanırım egsoz felan ustalıkla montajlamışsın...

gerçekten çok güzel olmuş, tebrikler.
başlığa bakıp da bazıları gibi uydurma tasarımlar olduğunu düşündüm ama utandım doğrusu:)
hepsi harika, ellerine sağlık:)

esmercan59

merhaba abi manyak olmuş ya süper yapmışsın eline saglık bende bu motordan alıcam benim o motor hakkında pek bilgim yok bana onun hakkında bilgi yazabilirmisin mesela ne kadar hız yapıyor 10 kagıtla kaç km gider yazarsan sevinirim bide motoru alıcam demişsin ve o yukarıdaki modifiyeleri yapıcam sen nerdensin bende alınca benimkinede yaparız olurmu cevabını bekliyorum teşekkürler ama warya resimleri çok beyendim yaaaa

moruk nasıl yapdın bunları yaa fotosoplamı neyle yapdın bari onu yaz bide yapalım

ellerine sağlık tam bende sticker uygulaması yaptırıcaktım yani çizimlerini hayata geçiricem kardeş.

vallahi bu isin zorlugunu biraz bilen birisi olarak cok takdir ediyorum. muthis olmuslar

yardım

bu motoru nasıl buluyorsunuz sızden yardım beklıyorum
kullanan varsa bana yardım etsın
kullanıslımı kore malı anlamam ben ıyımıdır kotumudur gorunusune bıttım ama
fıyatıda uygun geldı
sorun cıkarmazsa almayı dusunuyorum ne yakıo oda onemlı
kac bastıgı fılan lutfen yardım edın tesekkurler sımdıden

tekerınız duz bassın

Ya kardes baska makinalara yapsana modifiyeyi bu 250 ye takilmiş kalmişin değmez onunla ugraşmaya yaww:bounce:

panser arka teker duz bassin ön teker hiç yere değmesin yoksa motor çok yakar ona gore :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar