Modifiye yaptırmak istiyorum.

öncelikle selamlar arkadaşlar.
mondial 100ukh marka motor aldım modifiye yaptırmak istiyorum yardımcı olurmusunuz ? ve muayene esnasında sorun çıkarırmı aksesuarlar ?

Son düzenleme:
Gecermi bilmiyorum ama ufak seylerde gecerde gerisini bilmiyorum

Modifiye konusunda Elcik ve frene Sedef attır Topuz al Süspansiyonları kestir Yanak attır lastiklere Xenon 16 k taktır Pembe gösterir Sag ve sol Küçük lambalarada Kırmızı attır Güzel bi eksoz al istersen Ön camurluga Serit cektir

o motora boşa para harcama ne taktırırsan taktır 100lük cup işte :)

çevremde gördüğüm 100lük cup lar şekilli aksesuarlı 100lük değipte geçme istersen .

Ben sırf bu yüzden Cub alıcam Ama korumasız asla Motor fiyakalı fakat donanımsız gezmek olmaz bunuda unutma Cokda bozma ama motoru

ilk işim mondial yazılarını sökmek sade olsun önerdiğin fikirleri fotoşhop programınla motorun üzerinde deniycem .

ayna sök
amastörleri kestir
farları kapat parkalara renkli ampul tak
eksozu çiviyle del
birde karenaja cingen tuning yazdır al sana en baba modifiyeyşn:D

Onları sök zaten ama gene anlasılır mondial oldugu onuda unutma Cokda bozma motor iyi bi marka deil bir daha zor tutar ayarı Hız için de düşünme sakın Görünüş bakımından iyi olur

hıza pek meraham yoktur. benim maksadım çevremdekilere güzel aksesuarlı bir 100 lük cup göstermek .

O zman dediklerimi Yaptır

Beyaz sedef attır ama 16 k xenon taktır Pembe olur

Ha bide aklıma simdi geldi belki bulursun git arastır Jant lar var Tel jant Fakat İçinde Yazıar oluyor LS2 vs yazılar her renki var komple pasparlak jantlar Gecen ben gördüm Git arastır onlardan Tak

Tas catlasa 200 tl tutar modifiyen

ilk işim mondial yazılarını sökmek sade olsun önerdiğin fikirleri fotoşhop programınla motorun üzerinde deniycem .

Mondial Cup'un O yazıları Sökülmeden vernik atılmış sökünce orda iz kalıyor ve çok kötü gösteriyor bence yazıları hiç elleme birazda orjinal dursun .

bu cupların çekisi nedir sizden yav...
birde modifiye yaptırcam diyorsunuz...
modifiyeden kasıt nedir?
görende busa dolduruyorsunuz zannedecek he....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar