Modifiye tamam sayılır

ben beğenmedim, ama zevk meselesi. beğenip uğraşıp yapmışsın, güle güle kullan.

şimdi okuduklarınıza kızcaksınız kesin :mrgreen:

modifiye: aracın motoruyla performans artırmak için yapılan geliştirmelerdir. turbo, ayrık egzoz manfoldu vs...

tuning: aracın dış görünüşünde göze hitap eden asi, yırtıcı, masum, gösterişli görünüm amacıyla yapılan geliştirmelerdir. kaportaya airbrush, kromajlı jantlar, angel eyes far halkaları, tampon etekleri vs... :)

yani senin şuanda yaptığın yuning oluyor dostum ama emeğine saygı duyuyorum :cat:

emeğine sağlık ama sunu unutmayalım ki modifiye keliseminin tam anlamına baktığımız zaman performans olarak motora yapılan değişikliklerdir.yaptığın seyler güzel eline sağlık ama motor ve performans adına biseyler yapmaya baslarsan bizde güzel bir motor modifikasyonu olmş diyebilirz..

iyi o zmn tuning yaptım motora :D
modifiyeyi boşver bana 80-90 hız yetiyor. thx

ben yeminle 90 a falan rahat çıkabiliyorum. elimde güzel videosunu çekebileceğim bi kamera olsa çekip paylaşırım ama yok.. fotosunu çekmeye çalışcam yarın. bilmiyorum çekebilirmiyim.

2 kişi ile 110 yaptığım yol izmirdeki cms fabrikası önünden 5 sanayi girişine kadar olan yer.. biraz diktir bilen bilir..

100 cc cupla 110 görüyorum valla. motor açılınca dahada basılır gibi gelio ama bakalım görcez artık. saygılar

biz arkadaşın egzosu açık 100 kh siyle 2 kişi 115 gördük yolda düzdü kh ler iyi gider ama motorun henüz rodajda keşke bu kadar zorlamasaydın
115 gördük km fazla gösterse kh ler rahat 100 yapar buda 97 cc cup için oldukça iyidir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Modifiye işlemleri hard modifiye ve soft modifiye olarak 2 ye ayrılmakta bunlarda kendi aralarında guruplanmaktadır;

Soft Modifiye : ( Temel değişiklikler ) Hava filtresi değişimi, Chip Tuning, Eksoz Modifiyesi, Dereceli egzantrik, Silindir Kapağı İşlenmesi, Nitrox Sistemi

Hard Modifiye : ( Temel değişiklikler üzerine yapılan işlemler ) Throttle Body, Süper ve Turbo Charger,

Kaynak:http://www.modifiyeliarabalar.net/yazi/ModifiyeNedir.html

mavi/mor ışıklar çok hoş olmuş , eğer imkanın varsa cup modelinin o bacak arasındaki demirini çıkart.daha hoş durur , sticker'larıda sökmeni öneririm.

çin malı sanırım , o tip markaların marka stickerları bence hoş durmuyore.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yanakları göremedim?... Lastiklerde yanak mı var demiştin?....

Bence bu lambalar çirkin duruyor.... Yakışmıyor.... Gene de uğraŞMIŞSIN.... Güle güle bin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar