Modifiye tamam sayılır

arkadaşlarımızın önerisiyle biraz modifiye yaptım. tekerlere beyaz yanak , xenon far ve koruma demirleri kaldı işte resimler;

burada motor biraz kirli. Işıkları için fabrika güzel bir yer koymuş :) elektronikci olduğum için kendim taktım parkları açınca led neon da açılıyor.

buda arkadaşın bianchi 150 match parklar far açınca kapanıyordu onuda
hallettim

acaba benim motora ( anatolia cup) mavi led li aynamı taktırdam orjinali kupkuru bişey.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
emegıne saglık ama ben yukarda modıfıyeye benzeyen bır motor goremedım ?*

bianchi kimin odamı senin? cup güzel görünüyor ama çelik cant olsa daha iyi olur güzel olmuş eline saglık

yeni başladımda o yüzden fazla bişey göremedin :)

yanak - xenon far - korumalıklar - ön çamurluğun orayada mavi neon - mavi led li ayna

dişliyide değiştirdim orj dişli 14 şimdiki 16 ve motor 90 yapıyor :) 100 cc

yanak - xenon far - korumalıklar - ön çamurluğun orayada mavi neon - mavi led li ayna
burada yazdıklarımı yavaş yavaş yaptırıyorum şimdilik sadece arka neon- ön park -çamurluklara nikelanj yaptım

üstündeki yazıları söküp öne honda arkaya innova yazdıracaktımda motorda kocaman yabancı marka yazıyor çok sırıtır.

motor altımda küçücük kalıyor korumalıkları taktırsam hiç yoktan biraz büyük durur :):)

ön neonda tamam :D kaldı yanak + xenon ( far var fakat far yatağım uymuyor ) + koruma demirleri + güzel bir ayna

beyler diyceksinizki bu çocuk sallıo: Ama 2 gün önce 2 kişi gezerken dedikki deneyelim bi motor daha yeni ama, zorlamadan kaç yaparki acaba die. neyse çıktık anayola bastık gaz yarımdan biraz fazla 4. vitesde 110 gördük.yol hafif dik di bide. ben nasıl şaşırdım ama..

dönüştede basacaktım ama trafk vardı basmadım. motor 100lük cup.daha 171 km de:)

inananan çıkarmı blmiyorum ama vallaha böyle..

beyler diyceksinizki bu çocuk sallıo: Ama 2 gün önce 2 kişi gezerken dedikki deneyelim bi motor daha yeni ama, zorlamadan kaç yaparki acaba die. neyse çıktık anayola bastık gaz yarımdan biraz fazla 4. vitesde 110 gördük.yol hafif dik di bide. ben nasıl şaşırdım ama..

dönüştede basacaktım ama trafk vardı basmadım. motor 100lük cup.daha 171 km de:)

inananan çıkarmı blmiyorum ama vallaha böyle..

Nasıl yani :silent:

100 cc cup 110 :p benimki düz yolda hemen 80 80 den 90 a biraz zaman alıyor 100 e yaklaşır ama motor daha yeni olduğu için zorlamıyorum .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben yeminle 90 a falan rahat çıkabiliyorum. elimde güzel videosunu çekebileceğim bi kamera olsa çekip paylaşırım ama yok.. fotosunu çekmeye çalışcam yarın. bilmiyorum çekebilirmiyim.

2 kişi ile 110 yaptığım yol izmirdeki cms fabrikası önünden 5 sanayi girişine kadar olan yer.. biraz diktir bilen bilir..

100 cc cupla 110 görüyorum valla. motor açılınca dahada basılır gibi gelio ama bakalım görcez artık. saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar