Modifiye 250 mct

sahibinden.comda satılıklar arasında gördüm sizlerle paylaşmak istedim ilgisini ceken arkadaşlar için link:
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2814777

picturesre1.jpg

pictures1jg4.jpg

pictures2xb8.jpg

pictures3cu3.jpg

zevk meselesi bende bu haliyle daha çok beğendim

motosiklet güsel hakkaten ama ben jawadan başkasına motosiklet demem keşke jawa da böyle modeller üretse

aslına bakacak olursan o konuda haklısın bu motora bu kadar masraf yapmaya gerek varmı bilemiyorum sonuçda japon değil ama zevk meselesi tabikide

red

motosiklet güsel hakkaten ama ben jawadan başkasına motosiklet demem keşke jawa da böyle modeller üretse

jawanın böyle modeli var zaten gecen yıl üretildi cek cumhuriyeti malı fuarda gördüm 600cc sana biras büyük gelir:p fiyatıda baya tuzlu ötv den önce 10.000ytl dibana görede biras pahalı gelir anlayacagın:pr:

bu motorun modifiyesini beyenmemek olmaz orjinalide berbet çünkü tek nedeni telli jant kullanılmış olması

kötüü ........ama en iyi cant telli jant unutma ,bütün chopperler telli janttır

harley devidsın yapsa süper olur çinliler yapsa berbat olur zaten
bırakın ayrımcılığı motor çok güzel

javacı_ayşe;413788' Alıntı:

Bak canım kardeşim bende Jawa'yı çok severim ama senin bu marka fanatikliğin beni resmen rahatsız ediyor. Gerekli gereksiz, anlamlı anlamsız her satır arasına bir Jawa'dır sokup gidiyorsun:farao: . Ayrıca Jawa'da yapmış başka bir arkadaşın dediği gibi git bak www.jawatr.com adresine gör bison modeli var classic modeli var ama 7.500€'cuk, para değil anlayacağın:mrgreen:

Modifiyeye gelince, adam zaten customize yapmış, kendisine göre binmek ve baktığı zaman görmek istediği gibi yapmış motorunu, belki sadece tek ve de farklı bir MCT sahibi olmak için yapmış. Bana göre iyi de yapmış ama ortada harcanmış olan EMEK var. Biraz saygı gösterip kötü fikirlerimizi kendimize saklayalım. Daha iyisini yapıp görüşe sunabilecek olan varsa da hodri meydan.

harley devidsın yapsa süper olur çinliler yapsa berbat olur zaten
bırakın ayrımcılığı motor çok güzel

Kozmik arkadaşım olayı ayrıca özetlemiş, sonuna kadar katılıyorum..

İyi Sürüşler...

javacı_ayşe;413788' Alıntı:

zevk meselesi ama jawa yı neden bu kadar çok sevdiğinizi merak ettim.ilk motosikletiniz mi yoksa başka sebebi mi var.

bu arada motor da güzel olmuş ama başımdan geçen kanuni 250 c felaketinden sonra çin malı motorların yüzünü bile görmek istemiyorum

zaten bu mct ler chopper da değilki ne olduğu belli değil depo yapısı naked bike arkası chopper yani karmaşık bir şey bu halide bence renk olayı berbat sanki motoru yaptığı masrafı belli etmek için adam al beni yapmış gibi olmuş hiçde yakışmamış sadece tek renk olsaydı mesela metalik yada sedefli siyah bence daha çok al benisi olurdu telli jantada uyardı ama genede bu mct leri ben hayla bir konsepte oturtamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar