bbaday kardeşim hayırlı olsun bence zewk meselesı motor... herkezın kendıne öz tarzı wardır... cok super olmus bence zewkınle kullan...=))
Modifiye Berbat Olmuş.orjinal Hali Daha Güzel.
Bak canım kardeşim bende Jawa'yı çok severim ama senin bu marka fanatikliğin beni resmen rahatsız ediyor. Gerekli gereksiz, anlamlı anlamsız her satır arasına bir Jawa'dır sokup gidiyorsun:farao: . Ayrıca Jawa'da yapmış başka bir arkadaşın dediği gibi git bak www.jawatr.com adresine gör bison modeli var classic modeli var ama 7.500€'cuk, para değil anlayacağın:mrgreen:
Modifiyeye gelince, adam zaten customize yapmış, kendisine göre binmek ve baktığı zaman görmek istediği gibi yapmış motorunu, belki sadece tek ve de farklı bir MCT sahibi olmak için yapmış. Bana göre iyi de yapmış ama ortada harcanmış olan EMEK var. Biraz saygı gösterip kötü fikirlerimizi kendimize saklayalım. Daha iyisini yapıp görüşe sunabilecek olan varsa da hodri meydan.
Kozmik arkadaşım olayı ayrıca özetlemiş, sonuna kadar katılıyorum..
İyi Sürüşler...
Arkadaşlar nedir bu motora karşı bu önyargı bu aşağılayıcı sözler Allah aşkına kullandığım motor olduğu için yada çinlileri yada vs.. korumak savunmak amaçlı konusmuyorum ama 3 milyara sıfır aldım motor 1 sene kadar önce ve ANKARA, BOLU, EDİRNE, KIRKLARELİ, BURSA vs.. bir çok çevre illeri gezdim yolda bir kere tık demedi motor ve bu yolların hepsini 2 kişi yaptık ben ve artçım..
Şimdi sorarım sizlere, 10 küsür lira verip bir dragstar alsaydım aynı keyif ile aynı yolları yapacaktım fakat bütçem şimdilik buna el verdi bunu aldım 3 liraya ve aynı keyifi yaşıyorum..
Tek fark, bir honda bir yamahaya binlerce km bakım vs yapmadan binersin bi nebze fakat bu motorların bakımlarında daha hassas olduktan sonra kötülediğiniz kadar sorunlu bir motor değil.. Görüntü derseniz o da zevk meselesi onu tartışamayız..
Saygılar..
her yerde söyleme abi nazar değecek...
Arkadaşlar nedir bu motora karşı bu önyargı bu aşağılayıcı sözler Allah aşkına kullandığım motor olduğu için yada çinlileri yada vs.. korumak savunmak amaçlı konusmuyorum ama 3 milyara sıfır aldım motoru 1 sene kadar önce ve ANKARA, BOLU, EDİRNE, KIRKLARELİ, BURSA vs.. bir çok çevre illeri gezdim yolda bir kere tık demedi motor ve bu yolların hepsini 2 kişi yaptık ben ve artçım..
Şimdi sorarım sizlere, 10 küsür lira verip bir dragstar alsaydım aynı keyif ile aynı yolları yapacaktım fakat bütçem şimdilik buna el verdi bunu aldım 3 liraya ve aynı keyifi yaşıyorum..
Tek fark, bir honda bir yamahaya binlerce km bakım vs yapmadan binersin bi nebze fakat bu motorların bakımlarında daha hassas olduktan sonra kötülediğiniz kadar sorunlu bir motor değil.. Görüntü derseniz o da zevk meselesi onu tartışamayız.. Neyin ne olduğunu bilmeden, sağdan soldan duyup okuyup gelip burada birkaç kelime ile berbat bir motor demek yanlış, kime göre neye göre berbat bunu bir düşünmeniz lazım.
Saygılar..