Modenas GT 135 detaylı inceleme

bence eskilerden sağlam düşünmeden alabilirsin
O konuda 99 kriss1 in eline kimse kolay kolay su dökemez,o ayrı bir husus....

Sabırsızlıkla rodajımı tamalamaya çalışıyorum..İlk 800 km de 4000 devir ve 60 km yi geçmeyin diyor kitapçıkta..Bende fazla yüklenmek istemiyorum ama bazen insan denemek istiyor 100 rahat görüyor birazcık asılınca..Hep o devir ve hızda dolaşmak sıkıntılı oluyor..

O konuda 99 kriss1 in eline kimse kolay kolay su dökemez,o ayrı bir husus....

Sabırsızlıkla rodajımı tamalamaya çalışıyorum..İlk 800 km de 4000 devir ve 60 km yi geçmeyin diyor kitapçıkta..Bende fazla yüklenmek istemiyorum ama bazen insan denemek istiyor 100 rahat görüyor birazcık asılınca..Hep o devir ve hızda dolaşmak sıkıntılı oluyor..
kaç km oldun acaba :)

Gezmesi çok keyifli gerçekten,özellikle 500 geçtikten sonra biraz daha hafif devirli kullanmaya başladım,hızlanması ve frenleri çok iyi..Yakıt kitapta yazdığı ortalamalara yakın...Keşke benzinin ucuz olduğu dönemlerde olsaymış bu alet..Deponun yerini unuturduk kesin..

hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
Anlatımda ufak tefek hatalar olmuş olabilir. Paylaşman yeter.

hayırlı olsun. ALLAH kaza bela vermesin . fiyat konusunda imkanım olsa hemen alırdım. bundan bir kaç sene önce türkiyeye gelmesini bekliyordum. nasip 2012 oldu. fiyatı bence hala ucuz .çünki malezyada bile 1628 usd tl cinsinden 2935 tl ye denk geliyor. bunun nakliye gümrük vergisi ithalatçı karı+ bayi karı eklenince fiyat gayet ucuz. pahalı diyen gitsin diğer modellerin yurt dışı fiyatlarıyla türkiye fiyatına baksın..saygılar

hayırlı olsun. ALLAH kaza bela vermesin . fiyat konusunda imkanım olsa hemen alırdım. bundan bir kaç sene önce türkiyeye gelmesini bekliyordum. nasip 2012 oldu. fiyatı bence hala ucuz .çünki malezyada bile 1628 usd tl cinsinden 2935 tl ye denk geliyor. bunun nakliye gümrük vergisi ithalatçı karı+ bayi karı eklenince fiyat gayet ucuz. pahalı diyen gitsin diğer modellerin yurt dışı fiyatlarıyla türkiye fiyatına baksın..saygılar
iyi dileklerin için çok saol.honda wave 110 i nin 3850 ettiği yerde bu motor 5 te eder bence

Herkeze merhaba arkadaşlar...bu ilk mesajım... güzel bi inceleme olmuş ...kardeşim sorum motorda orjinal alarm ve kumanda varmı biyerde öyle okumuştum ? ...şimdiden teşekkürler.

mükemmel alet denemek isterdim ama istanbulda bulamadım malesef seneye alırım gibime geliyor :)

Herkeze merhaba arkadaşlar...bu ilk mesajım... güzel bi inceleme olmuş ...kardeşim sorum motorda orjinal alarm ve kumanda varmı biyerde öyle okumuştum ? ...şimdiden teşekkürler.
O 99 modenas kriss1 de vardı,uzaktan çalıştırma,motor kilitleme,alarm falan filan.. Gt135 te yok..

Cry

Efsane cup olarak bilirim Modenası lakin şöyle bir sorum olacak,99 kriss'ler kadar efsane olabilecek bir motormudur objektif olarak yorumlarınızı bekliyorum.
Saygılar

Efsane cup olarak bilirim Modenası lakin şöyle bir sorum olacak,99 kriss'ler kadar efsane olabilecek bir motormudur objektif olarak yorumlarınızı bekliyorum.
Saygılar

mevsim dolayısı ile binemiyorum motora bence olur ama hermotorda olduğu gibi limitleri pek aşmamak lazım

Hayırlı ugurlu olsun modenasınız altayfun bende İnnovamı almadan modenasa gönlüm kayıyordu ama yine honda dedik :D

Kazasız belasız sürüşler dilerim

Saygılar
Bu soruyu şu şekilde cevaplandırmak doğru olur sanırım;Kriss 1 in efsaneliği perçinlenmiştir..Fakat sadece kendi kulvarında değil,benim iddiam odurki tüm model ve türler arasında ilk sıralara gireceğini söyleyebilirim..
Fakat Gt 135 modeline gelince,şu an 2500 km oldu alet,özellikle kış şartlarında (kar,yağmur,aşırı soğuk) bu motoru iyiden iyiye test etme şansım oldu..Kriss1 zorlu kış şartlarında banamısın demedi yıllarca..
Bu ana kadarki gt135 izleninim şu..Motorun diğer cub motorlara göre güç,hız,tork üstünlükleri aşikar..Dengeli ve güvenilir bir fren sistemine sahip,yakıtı kullanımınıza göre değişkenlik göstermekle birlikte makul denilebilir..
Lakin motorsikletin karbüratör yapısındanmıdır nedir tam emin değilim ,aşırı soğuk hava ile arası iyi değil..Bence bu en büyük eksisi..Motoru jikle ile çok ısıtmamız gerekiyor ve rolantisinide yükseltmemiz gerekiyor..Motorun çok çabuk soğuması kış şartları için bir dezavantaj olmakla beraber yaz için süper olabilir..Gömleğin yapısı molibden olduğu için olması muhtemel..Bu sorun hava ayarı ile ilgilimidir biemiyorum çünki kalbüratörün farklı bir yapısı var (vakum karbüratör)bunu çok iyi bilen bir teknisyen ile irdelemek lazım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar