Evvet arkadaşlar cümleten selam aleyküm...
Modenasım 5326 km oldu, iki kere bursa bir kere balıkesir, ve en son olarak nevşehire gittik ve sağ salim kocaeli çayırovaya evimize döndük ama kazadanda kurtulamadık.Modenas 160 görüyo hikayelerini unutun kesinlikle ha şu dişlilerde vs değişiklik yapıp o hızlara çıkan malezyadaki kullanıcılar bildiğim kadarı var.Sağlam makine eyvallah yakışıklı makine eyvallah yamaha hondanın cup modellerini cebinden çıkarır eyvallah herşey bu kadar toz pembe değil arkadaşlar lanet etmeye başladım türkiyede motora binmekten.Bunca yol yaptım olacağı varmış şehir içi bir yere giderken angutun biri önümde aniden durdu olan oldu.ön maşa amortisör gidon vs parçalar hasar gördü parçaların fiyatını yazıyorum dudaklarınız uçuklamasın 2800 tl motorun yarı fiyatı demekki motor aksamında bir arıza olsa ne yaparız.Modenas iyi güzel sağlam motor ama alırken arkadaşlar bunlarıda düşünerek alın. Tekerinize taş değmesin çok dikkat edin....
Bu motor hakikaten youtbe de olduğu gibi 160 km/h hızı görüyor mu ... ben yamaha crypton kullanıyorum videolara bakacak olursam modenas hız olarak da iyi var mı son hız deneyen ?
baktım modenasa ama ne yazıkki sahibinden.com daki ilanların hepsi gerçekçi değilbunu bir kere daha üzülerek anladım. temiz dediği motosiklet en az 3 kere kaza yapmış egzos çizik yan granaj çizin kafa granajı farın olduğu kısmın üstü ve fren maneti çizikler içinde. kafa kısmı hele baya bir sürtünmüş muhtemelen kaza sırasında baya bi sürüklenmiş motor. neyse işin güzel kısmı deneme fırsatım oldu
çok şükür...
motosiklet çok güzel gidiyor kaliteli bir makineye bindiğinizi hissediyorsunuz titreşim yok gibi. kıdemli bir cup sürücüsü olarak modenası beğendim (30.000 km kanuni tigrina, 40.000 km yamaha cyripton, 35.000 km dirde honda innova sürmekteyim) ama kısmet değilmiş bakıcaz yakın çevrede ikinci el bakınıcam..
inş. istanbul çevresinde düzgün bir motosiklet bulurumda kavuşurum modenasımabirde sh 300 motorum satılırsa tam süper olur...
kardeşim çok geçmiş olsun....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------
160 motorla imkansız kardeşim.ben son hız 130 gördüm![]()
Evvet arkadaşlar cümleten selam aleyküm...
Modenasım 5326 km oldu, iki kere bursa bir kere balıkesir, ve en son olarak nevşehire gittik ve sağ salim kocaeli çayırovaya evimize döndük ama kazadanda kurtulamadık.Modenas 160 görüyo hikayelerini unutun kesinlikle ha şu dişlilerde vs değişiklik yapıp o hızlara çıkan malezyadaki kullanıcılar bildiğim kadarı var.Sağlam makine eyvallah yakışıklı makine eyvallah yamaha hondanın cup modellerini cebinden çıkarır eyvallah herşey bu kadar toz pembe değil arkadaşlar lanet etmeye başladım türkiyede motora binmekten.Bunca yol yaptım olacağı varmış şehir içi bir yere giderken angutun biri önümde aniden durdu olan oldu.ön maşa amortisör gidon vs parçalar hasar gördü parçaların fiyatını yazıyorum dudaklarınız uçuklamasın 2800 tl motorun yarı fiyatı demekki motor aksamında bir arıza olsa ne yaparız.Modenas iyi güzel sağlam motor ama alırken arkadaşlar bunlarıda düşünerek alın. Tekerinize taş değmesin çok dikkat edin....
Kullanıcı pek olmadığı için ve havalar kötü gidiyor kardeşim
Hocam şuan için 2300 km deyim. Memnunum motordan ancak pek fazla kullanma şansım olmuyor. Henüz hiçbir sorun çıkarmadı. Son hız 120-130 anca yapıyor. Yakıt olarak 2 lt yakıyor. 2012 Ekim ayında aldım. Dediğim gibi pek kullanma şansım olmadı. En uzun 120 km gezi yaptık çok dik rampalar falan ancak ne ısınma ne hararet birşey görmedim.altayfun motosikleti hala kullanıyorsun sanırım. Biraz bilgi verebilir misin? kaç km oldu? memnun musun? kullandığın süre zarfında problemlerle karşılaştın mı(arıza,yedek parça,lastik vb konularda). En fazla kaç km yol yaptın? Aklına gelen şeyleri paylaşır mısın zahmet olmazsa?
Hocam şuan için 2300 km deyim. Memnunum motordan ancak pek fazla kullanma şansım olmuyor. Henüz hiçbir sorun çıkarmadı. Son hız 120-130 anca yapıyor. Yakıt olarak 2 lt yakıyor. 2012 Ekim ayında aldım. Dediğim gibi pek kullanma şansım olmadı. En uzun 120 km gezi yaptık çok dik rampalar falan ancak ne ısınma ne hararet birşey görmedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------
Motorun tek eksiği bence ufakta olsa bir bagajı yok. Geri kalan herşeyde cup olarak mükemmel diyebilirim. Aksesuar ve parçalar hızır otomotivde var. Arayıp sorabilirsin