- Konu Yazar
Bu motor Malezya ya da Modenas a ait bir fabrika üretiliyormuş,Temmuz ayından itibaren ise Türkiye de üretilecekmiş....Ben her yerini inceledim ve bilindik çin malları ile benzeşmeyen bir yapısı ve kalite kokan bir işçilik ve malzemesi var....Fotoğraflardan inceleyebilirsiniz....
Oradaki yetkili ile konuştum ve bana bu motoru kendisinin kullandığını(denemek amaçlı) ve gayet hızlı olduğunu hatta 180 km hız a kadar çıktığını söyledi :!: ben pek inanmadım ve dedim km hatalı gösteriyordur en az 40 km ,imaknsız dedi!!!! İki ayrı hız testinden geçirilmiş, hem digital hem de analog!!!En fazla her kaliteli motor da olabilicek yüzde 3 lük bir hatadan bahsetti....Teknik bilgiler aslında pek de fena değil,resimlerde ayrıntısını bulabilirsiniz....
Göze batan özellikler....
Yağ soğutmalı...
Eksantrik zincirli....
Geri besleme sistemi(Bu çin malların da olduğu giibi eksoz a sonradan koyma değil ybr de olduğu gibi Direk Gömlek bağlantılı!!!)
Ön arka disk...
Lastikler cbr125 de kullanılanlardan....
En önemlisi de motor verileri.....
Oradaki yetkili ile konuştum ve bana bu motoru kendisinin kullandığını(denemek amaçlı) ve gayet hızlı olduğunu hatta 180 km hız a kadar çıktığını söyledi :!: ben pek inanmadım ve dedim km hatalı gösteriyordur en az 40 km ,imaknsız dedi!!!! İki ayrı hız testinden geçirilmiş, hem digital hem de analog!!!En fazla her kaliteli motor da olabilicek yüzde 3 lük bir hatadan bahsetti....Teknik bilgiler aslında pek de fena değil,resimlerde ayrıntısını bulabilirsiniz....
Göze batan özellikler....
Yağ soğutmalı...
Eksantrik zincirli....
Geri besleme sistemi(Bu çin malların da olduğu giibi eksoz a sonradan koyma değil ybr de olduğu gibi Direk Gömlek bağlantılı!!!)
Ön arka disk...
Lastikler cbr125 de kullanılanlardan....
En önemlisi de motor verileri.....