insane
Ben foruma fotoları küçültüp koydum ve hepsini de koymadım....Daha ayrıntılı görmek istersen fotoları gönderirim sana...
basbali

Yani dostum öyle bir yaklaşmışsın ki olaya, senin dragstarına laf atan mı var şimdi,kuyruğuna basılmış kedi gibi bağırıyorsun!!!!
Ben geri besleme gömleğe giriyor dedim,sen eksoz gömleğe giriyor demişsin, başka nereye girebilir ki??? İlk önce ne yazılmış ne denmek istiyor doğru oku, ondan sonra yorum veya eleştri yaparsın!!!
Hem sen kendi makinan la diğerlerini niye kıyaslıyorsun ki,sen kendin demişsin benim makina 650 lik 170 zor yapıyor zzr250 de ancak bunu yapıyor diye,bu işte bir gariplik yok mu!!! Yani sen de 170 yapıyorsun zzr de 170 arada dağlar kadar cc farkı var!!!Ben ce zzr 100 km yi geçmez yok eğer o 170 yapıyor ve senin ki de bu süratte kalıyorsa senin makine kesin çin malı

İlk önce elmalar la armutları karıştırmamayı öğren!!! Al sana bir elma, cbr125, kaç yapıyor??? 140, tüm cbr sahipleri görüyor bu süratı ve bu elma senin armudu kalkışta yer(ki bu makina 13 hp)!!! Bi elma daha var ama bu senin armudu çok fena yer,sadece adını yazıyorum,Aprilla rs125...
Şimdi gelelim 200 lük motor 180 yapar mı???
Yapar,motoruna göre değişir....Ama eğer sen benim yazımı dikkat li okusaydın orada zaten ben gerekeni yazdım(140 km)...
Motora binmekten boş vaktin kalırsa bir sağına soluna bak, belki yüzlerce dragstar arsından bir iki çin malı görürsün de inceleme fırsatı bulursun...!!!O zaman kalite nedir ne değildir belki bir fikir sahibi olursun...
erkiran
Resmini çektiğim şekli ile arka fren disk....