Model Motosiklet Koleksiyonu Yapanlar

Motosikleti
VFR1200X
çok güzel hepsine tektek bakmaya çalıştım. En dikkat çekenide üstünde siyah motorcu olanı :D

üstad süper kolleksiyon olmuş bu arada bmw benım mct nın cakmasını yapmıs hırsızlar :D

Satın Alabilcegimiz Bİr Link Bİliyormusun Böyle Kolleksiyon Ürünü Satan ?

Kolleksiyonun Süper.

sahibinden.com ' da satılıyor :) tek tek satınalabilirsiniz ...

Kanka bunlar bulunmayan modeller; satın alması cok zor olur :)

Hayabusamız Pert Oldu

Ağabeyimin koleksiyonunda motorlar var.Maket motorlar.Eve gelen çoluk Çocuk vitrindeki bu güzelleri kurcalayıp bir güzel kırıp döküyorlar.Aynası kırıldı perte cıkardık motoru :mrgreen:.Çocuklar Yapmadan,durdan onlar oyuncak değil denilmesinden anlamıyorlar:pr: :jocolor:daha fazlası vardı kırlanlar,hediye istenenler vs azaldı
Varsa sizlerinde Görelim maketlerinizi.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende cbr 1000rr var, kutusundan çıkardığımda aynasının biri yoktu, çok atarlanmıştım satıcıya..
birdaha da bu tür oyuncakları fln bakmadan almıyorum..

bu şekil satılanları var herşeyi açıkta inceleyip almakta fayda var.yoksa sonradan git gel kargo vs insanın canı sıkılıyor

Ben eve çocuk gelecekse vitrindeki tüm motorlarımı, otomobillerimi, helikopterimi ne varsa topluyorum. En güzel çözüm bu, yoksa çocuk bu istiyor vermeden de olmaz.

bu da benim yadigar
çok şükür çoluk çocuktan uzak tutabiliyorum :)

BMW R 1200 C Montauk - Cruiser
3wfun.jpg

Ben eve çocuk gelecekse vitrindeki tüm motorlarımı, otomobillerimi, helikopterimi ne varsa topluyorum. En güzel çözüm bu, yoksa çocuk bu istiyor vermeden de olmaz.
he birde cocuğun anası babası diyor oyuncak işte versen ne olur.ölüyün körü olur.veriyon kırıyor.vermiyon bir oyuncağı esirgedi oluyor.bizde senin gibi yapıyoruz artık.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------

bu da benim yadigar
çok şükür çoluk çocuktan uzak tutabiliyorum :)

BMW R 1200 C Montauk - Cruiser
http://g1203.hizliresim.com/v/w/3wfun.jpg
seninki güzelmiş saat bile var.bize vermezmisin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar