Model Motosiklet Koleksiyonu Yapanlar

Adana İl Temsilcisi
merhaba cakalaz dostum.kolleksiyonuna bayıldım.yaza sizin oralara kesin geliyoruz.verdiğin sözü unutma oralarda olup bizi karşılayacaktın.ADANA'dan sevgilerimle.

merhaba cakalaz dostum.kolleksiyonuna bayıldım.yaza sizin oralara kesin geliyoruz.verdiğin sözü unutma oralarda olup bizi karşılayacaktın.ADANA'dan sevgilerimle.

Gelin buyrun ; Ben Tirebolu da olurum büyük ihtimalle ama yalova da da olabilirm :) iLLa ki bi yerde bulursunuz beni :)

nerden buluyorsun bu maketleri bi ben bulamadım.. :(

Ben de sürekli bir yerden almıyorum ; her oyuncakçıyı geziyorum soruyorum :p

Son düzenleme:
Suzuki ; Bu motorun aynısının sarısı satılıyor TRabzon/Forum mağazasında...
16 TL fiyatı.. Ben alacağım gidince :p

kardeş ben su en son resimdeki zx-6r 2005 i istiyorum, hiç biyerde yok cidden. sat şunu bana neolursun:):):)):): şaka tabi filo eksik kalmasın yeni modelleride ekle hemen..

rup

bende de 35 adet var. fakat ben 1/12 biriktiririorum vitrinde çok şık duruyo en yakın zamanda fotolarını eklerim. Ayrıca nerden bulabilirim gibi soran arkadaşlara Toyzz Shop toy iki gibi mağazalarda rahatlıkla bulabilirsiniz. Ama ucuz olsun isterseniz eminönündeki ithalatçı firmalardan bulabilirsiniz bilginize...:cherry:

Toyiki magazalarında genel olarak aynı modeller var ; sadece 5-6 model ; mesela; ben 900 RR ı ordan almıstım :p

Arkadaşlar Yeni 3 adet maket daha aldm.. Yükleyecegim yakında fotoları...

Yamaha YZF 7R ; Suzuki GSX600R ; Ducati 749 ...

Bu arada Bir cok arkadaş nerden buluyosun diye soruyor... 3 gün 3 günlügüne önce İst daydım ve Mahmutpaşa nın orda ; Bir Han ın içerisindeki oyuncakcıda her model motosiklet mevcut.. Hemen Yeni Cami nin arkasındaki dar sokakta :p

Parayı gözden çıkarabilenler için şöyle de birşeyler var. Ölçek 1:12, üretici Minichamps.
Not: Motosiklet ve Rossi figürleri ayrı ayrı satılıyor.

PO70196_1.jpg

bide hyo maketi al bari:cherry:

o r1 de eski kasa olm.niye aldın onu:cherry:

Son düzenleme:
benim arkadasınkılerı görmenı ısterım. vaktım olursa bir boslukta hepsini foto çeker buraya koyarım.sayısı bayağı fazla.
zevkli bir uğraş :)

bunlar da benden olsun bakalım :) ama ben sadece racing model biriktiriyorum.
racing hastalığıma çare yok galiba :)

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

birkaç tane de araba koyalım :)
my.php
[/URL][/IMG]

başka fotolar var, sonra tekrar eklerim ....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar