Model Motosiklet Koleksiyonu Yapanlar

Buyrun arkadaşlar ; Evimde sürekli yenisini görünce satın aldığım motosiklet Kolleksiyonumu sizlerle paylaşayım dedim :) Dicek bişi yok :)
Son hali burda ...

Bunlar da Bugün aldıklarım.. 06.06.2009 Cumartesi

Son düzenleme:
hepsi birbirinden harika insanın binip gidesi gelir bunlara yaw :p

Mersin İl Temsilcisi
yalnız motosiklete binmek değil
onu her anlamda yaşamak da güzel. bunu bize tekrar hatırlattığın için teşekkürler çakalaz ;)

Şu an 13 adet bulabildim :) Ama her gördüğümü alıyorum.. Her motoru almıyorum :p Orjinal küçültülmüşleri alıyorum :) Bu sene içerisinde 25 taneye ulasacaklar sanırsam :) Bu arada ÇAKALAZ değiL cakalaz :)

çok güzel bişey bu koleksiyon merakı :) bizimle paylaştığın için teşekkürler cakalaz :)

ahaaa bu koleksiyondan bende de var.... hastalık o yaaaa.... gördümm mü yapışıyorum... En son Rahmi Koç müzesinden aldım bi tane ama müthişti.. hediye vermek zorunda kaldım.. ama yolun oraya düşerse giriş kapısında satılıyor illa müze ziyareti yapman gerekmez.. görmeni tavsiye ederim.. Ciddi minyatürler ama detaylılar.. bu sendekilerden bile ufak :cherry:

çako abi şu cbr ı verde biraz geziyim :):):):) hepside çok şık ve güzel :cat:

Hacı mavi-beyaz var bi tane ninja zx-9R dimi o bende de war da tanıdık geldi hea :queen:

bizim burda rüzgar memetin tükkanındada satılıyo aynı bu seriden maketler. güzel şeyler. pul kolleksiyonu dewri sona erdi::gleam::

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Honda xr400r güzelmiş. :)

Sana bir tavsiye bakmadıysan D&R'dan bir arkadaşıma Ducati Monster maketi almıştım. Hafif demonte halde ve oldukça kaliteli idi, fiyatıda 20-25 tl arasındaydı. :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar