Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buyrun arkadaşlar ; Evimde sürekli yenisini görünce satın aldığım motosiklet Kolleksiyonumu sizlerle paylaşayım dedim Dicek bişi yok Son hali burda ...
Şu an 13 adet bulabildim Ama her gördüğümü alıyorum.. Her motoru almıyorum Orjinal küçültülmüşleri alıyorum Bu sene içerisinde 25 taneye ulasacaklar sanırsam Bu arada ÇAKALAZ değiL cakalaz
ahaaa bu koleksiyondan bende de var.... hastalık o yaaaa.... gördümm mü yapışıyorum... En son Rahmi Koç müzesinden aldım bi tane ama müthişti.. hediye vermek zorunda kaldım.. ama yolun oraya düşerse giriş kapısında satılıyor illa müze ziyareti yapman gerekmez.. görmeni tavsiye ederim.. Ciddi minyatürler ama detaylılar.. bu sendekilerden bile ufak :cherry:
Sana bir tavsiye bakmadıysan D&R'dan bir arkadaşıma Ducati Monster maketi almıştım. Hafif demonte halde ve oldukça kaliteli idi, fiyatıda 20-25 tl arasındaydı. :wiinkk: