Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu tarz motosikletleri çok seviyorum alırsam öyle evin etrafında canım sıkılınca gezerim tokide oturuyorum trafik yok sayılır
Trafik polisi şimdiye kadar görmedim ama resmi memurlar çok polis lojmanı var alırsam yakalanırsam ne kadar ceza yerim
Üstteki casper'a bayıldım mesela :d yavaş mavaş zaten motosiklete alışmak için alacam ehliyet alana kadar biraz denge olayını falan kavrar öyle vitesliye geçerim
bence gerek yok,ehliyeti aldığında daha iyi bişeyler alırsın.Denge sorun olmaz merak etme :mrgreen: Diyorum ya ceza yemekle kalmaz hırsız muamelesi görürsün.Nerden buldun vs.. diye. Karar senin
Aslında bizim memlekette çok şehirde çok görüyom bunlardan hiçbirinde plaka yok ben şehre gitmem zaten bilmiyorum buda adanada ben diyarbakırda oturyom nasl getircem bide o var
Mobiletlerede polislerde ne yapacaklarini bilmiyorlar. Benim pederi cevirmisler pede 50 cc altindaki motorlarda ruhsata gerek yok kanunen demis, polis dur bi sorayim demis birini aramis aradigi adaminda bilgisi yokmus, iyi ozaman gidebilirsin demis