Mobilet

Toplama mobiletlere plaka takılıyomu

Plaka ruhsat falan olmadıgı için polis yakalayınca cezamı keser motosiklete mi el koyar ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hem ceza hem trafikten men.

Ruhsat olmadan plaka çıkıyomu :silent: polis yakalarsa cezada yazar,motosikletede el koyar. Ayrıca başında ağrır çaldınmı nerden buldun diye

Bu tarz motosikletleri çok seviyorum alırsam öyle evin etrafında canım sıkılınca gezerim tokide oturuyorum trafik yok sayılır
Trafik polisi şimdiye kadar görmedim ama resmi memurlar çok polis lojmanı var alırsam yakalanırsam ne kadar ceza yerim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mobylette-adana-casper-176429894/detay

Üstteki casper'a bayıldım mesela :d yavaş mavaş zaten motosiklete alışmak için alacam ehliyet alana kadar biraz denge olayını falan kavrar öyle vitesliye geçerim

bence gerek yok,ehliyeti aldığında daha iyi bişeyler alırsın.Denge sorun olmaz merak etme :mrgreen: Diyorum ya ceza yemekle kalmaz hırsız muamelesi görürsün.Nerden buldun vs.. diye. Karar senin

Aslında bizim memlekette çok şehirde çok görüyom bunlardan hiçbirinde plaka yok ben şehre gitmem zaten bilmiyorum buda adanada ben diyarbakırda oturyom nasl getircem bide o var :D

Mobiletlerede polislerde ne yapacaklarini bilmiyorlar. Benim pederi cevirmisler pede 50 cc altindaki motorlarda ruhsata gerek yok kanunen demis, polis dur bi sorayim demis birini aramis aradigi adaminda bilgisi yokmus, iyi ozaman gidebilirsin demis :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar