mobilet toplama kaça mal olur

Arkadaşlar şöyle dedelerimizin bindigi iki zamanlı 50 cc lik bir mobilet toplasak ortalama kaça mal olur acaba böyle bir şey yapmayı düşünüyorum ne dersiniz

nasıl ve ne şekılde toplamak istedine bağlı 1000 tl ye falan iyi bişey çıkar:)

fulll farklı yaparsan 1000tl bulur.ama surmesı tarıf edılmez edılemez.baska bısey demıyorum.

Deden kalma eski bir mobilet var çalışırı durumda ama parçaların çogu dökük hatta bazıları telle tuturulmuş onun tekerlekleri frenleri motorunu falan hepsini degiştiricem ama plaka hakkında bir şey bilmiyordum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorun plakası ve ruhsatı varsa sorun olmaz,değiştireceğin parça komple motor olmayacağı içinfazla para tutmaz,ruhsatta yazan motor rengi ne ise o renk boyatırsın,karburatör,piston,segman,bobin,buji,600 tl yi geçmez ama git o fiyata daha güzel bir motor alırsın

abi plakalı olursa daha iyi olur senin için polisle derdin olur sonra plakan yoksa

Bencede o kadar para harcayacağına sat onuda kaç verirlerse al 2. el birşey.
Ama içinde heves varsa yaptır kolay gelsin.

arkadaşın vardı bitane ramzey mobilet tipi 300 ytl masraf etti motora motor şu anda 130+ yapıoyor ybr lerle kafa kafa ya gidiyo ama plakası olduğundan sen plaka olmadan yaparsan para yı boşver o motora verdiğin emeğe yazık olur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi bisan sıfır kilometre binbeşyüz lira hiç uğraşma ondan al

1000 tl çok tutuyomuş :D bizim odaki çocuklar full toplamıştı 200tl ye zaten az bir şey olursa zevk için ugraşıcaktım hem teknik açıdan da biraz kendimi geliştiriyim diye ama pahalıymış yaf :S

sıfır motorla özel toplama 516 un arasında okadar çok fark varki bi bilsen hastalık bu :cat: 1000 tl ye gayet güzelbirmotor yapabilirsin

haklısın kardeş kabüratör dişli ayar knape ayarı fln cok sey yapıolar sonra üstünde uzanıolar ama bn sevmiom oyle :S cokta tehlikeli onun gibi insanların yüzünden motorcuların adı soytarıya serseriye kötü ye cıkıo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar