Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar şöyle dedelerimizin bindigi iki zamanlı 50 cc lik bir mobilet toplasak ortalama kaça mal olur acaba böyle bir şey yapmayı düşünüyorum ne dersiniz
Deden kalma eski bir mobilet var çalışırı durumda ama parçaların çogu dökük hatta bazıları telle tuturulmuş onun tekerlekleri frenleri motorunu falan hepsini degiştiricem ama plaka hakkında bir şey bilmiyordum
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorun plakası ve ruhsatı varsa sorun olmaz,değiştireceğin parça komple motor olmayacağı içinfazla para tutmaz,ruhsatta yazan motor rengi ne ise o renk boyatırsın,karburatör,piston,segman,bobin,buji,600 tl yi geçmez ama git o fiyata daha güzel bir motor alırsın
arkadaşın vardı bitane ramzey mobilet tipi 300 ytl masraf etti motora motor şu anda 130+ yapıoyor ybr lerle kafa kafa ya gidiyo ama plakası olduğundan sen plaka olmadan yaparsan para yı boşver o motora verdiğin emeğe yazık olur
1000 tl çok tutuyomuş bizim odaki çocuklar full toplamıştı 200tl ye zaten az bir şey olursa zevk için ugraşıcaktım hem teknik açıdan da biraz kendimi geliştiriyim diye ama pahalıymış yaf :S
haklısın kardeş kabüratör dişli ayar knape ayarı fln cok sey yapıolar sonra üstünde uzanıolar ama bn sevmiom oyle :S cokta tehlikeli onun gibi insanların yüzünden motorcuların adı soytarıya serseriye kötü ye cıkıo