Mlondial 150ZAT

Hangi Çin Malı Daha İyi???

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mondial 150ZAT

Merhaba arkadaşlar.
Ben forumda daha yeniyim, öncelikle herkese slm::asker::
Ben, sizlerden fikrinizi almak istediğim bir sorum olacak:
Mondial 150ZAT almayı düşünüyürum. Motor hakkında bilgi verebilirmisiniz. Yani; motor sağlammıdır, max hızı, gidişi, performansı ve yokuşlardakı durumu, sıcak havalarda hararet derdi varmı, seri hızlanırmı vs vs.
Bana bu motor hakkında tam bilgi verebilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler::thanks:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldin :rendeer: zat kullanıcıları sana bilgi verir mutlaka şimdi ne söylesem sana yalan olur :)

Slm arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum..
Ehliyeti yeni aldım, ZAT alacağımda yinede motor hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.
Yardım edene ve etmeyene şimdiden teşekkür ederim.
Herkese iyi akşamlar..

Parçası çok pahalı atik bi motor değil kasaya göre ufak motoru sağlam değil..Alma :)

Kasası motora ağır gelio diye bi söylednti war ama kullanmadan kimse bişi diyemez elbet zat kulanıcıalrı yrdımcı olur

Cup alırım daha iyi belki onun yanında eşek kalır ama rahatlık bakımından sağlamdır yalnız :D

Yav arkadaşım hangisi gönlüne yatıoyosa en iyisi onu al böle tavsiyeyle olmaz bu iş bir kaç forum önce mondialin en iyi motoru 150 ZaT diyenler şimdi qelmiş sana zat kötü diyor boşwer sen al istedeiğini

Kasası motora ağır gelio diye bi söylednti war ama kullanmadan kimse bişi diyemez elbet zat kulanıcıalrı yrdımcı olur

benim düşüncem hiç bir çin malı iyi değildir elinde kala bilir paraya bıraz kıyarak daha iyi birşey almayı düşünsün motor almayı düşünen arkadaslar...

benim düşüncem hiç bir çin malı iyi değildir elinde kala bilir paraya bıraz kıyarak daha iyi birşey almayı düşünsün motor almayı düşünen arkadaslar...

arkadaşım mondial 150 ZAT ın 0 ı zaten 3.048,00 TL bu paraya iyi bir japon 2. el alabilir zaten yada 500 TL daha ekleyip 0 ybr

Sana birşey söyleyeyimmi 3milyar o motora vereceğine 3 milyara kymco agility 125 al eğer tüm Zat kullanıcılarını kalkıştada uzun yoldada geçmessen bizde MTR değiliz.:) Tamam kasası büyük olabilir görüntüsü güzel olabilir ama sonra 3 günde bir servise uğrama.

Yada Çinlilerin az sorun çıkartanlarından al o motora 3 milyar para bağlama ileride üzülürsün.

arkadaşım aramıza hoş geldin....

20.000 km'yi devirmiş bir ZAT 150 kullanıcısı olarak burdan yorum yapmayacağım... herkesin motoru kendine göre iyidir,çoğu kimse kötülemez... aşağıda link verdim... ZAT hakkında aradığın her türlü sorunun cevabını burdan bulabilirsin...

bunların dışında,ne çelik nede asya... zat'ı tek geçerim... her konuda zat ön planda,ama sen yinede oku ve araştır. soruların varsada zat sayfasından bizlere sora bilirsin....

http://www.motosiklet.net/forum/mot...-mt-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

sakın alma hiç memnun değilim çok arızası var benimde bugün pompa bozuldu durduk yerde yine masraf hem hantal hem yazaş hemde pahalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar