aktansoy' Alıntı:değerli Kardeşim
öncelikle büyük geçmiş olsun.Avrupe birliğine girme kıstasını ehliyet sayısına bağlayan eğitimsiz dağıtılan sürücü belgeleri nedeni ile bunları yaşıyoruz.Almanlarda trafik için bir sözü vardır.Sei net zu einander Yani trafikte birbirine anlayışlı ol.Birinin yaptığı hatayı telafisi için elinden geleni yap kuralı.A_2 ehliyet için gittiğim kurslarda hala bazı insanlar ilkokul mezunlarına ehliyet verilecekmiş diye gelip soruyorlar.Eğitimsiz insanlara temel eğitimi bitirmeyenlere ehliyet verilemez.Kanun çıkarsa anayasa mahkemesine iptale gitmek lazım.50 kişi taşıyan otobüs şoferlerinin artık minimum lise mezunu oması ve tüm psikolojik testleride geçmesi lazım.ASLA AFFETMEYİN BÖYLE TİPLERİN EHLİYETLERİ HAKİM KARARI İLE İPTAL EDİLMELİ VE PİSİKOLOJİK DOKTOR TESTLERİNİ GEÇMEDEN VE YENİDEN SINAVA GİRMEDEN VERİLMEMELİ.
BU TİPLER YÜZÜNDEN 30 YILLIK AĞIR VASITA EHLİYETİM VAR.YENİ MOTOR ALDIM EHLİYETTENM SONRA BU TİPLER YÜZÜNDEN TRAFİĞE ÇIKMAYA KORKAR OLDUM.iNŞAALLAH 16 ŞUBATTA DİNLEYİCİ SAFLARINDA OLURUM.bÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.
Öncelikle büyük geçmiş olsun gerçekten peşini bırakma hepimizin hakkı var bu olayda bu şekilde en azından yalnız olmadığımız anlaşılır.
Sayın Aktansoy arkadaşım , En az lise mezunu olayına maalesef katılamıycam . Bir insanda sadist canavar ruh varsa bu 10 tane üniversite bile bitirse,hayvan'ların bile düşünemiyeceği,yapmıyacağı şeyi yapar . bu tip insanlar tarihte işkenceci olarak tanınmışlardır .Bu insan müsveddesi yaptığı şeyin kendince çok eğlenceli bulmuş olmalıki tekrar tekrar ayni şeyi yapmaya devam etmiş ancak durumun ciddiyetini,ucu kendine dokununca anlamış önce kaçmaya çalışıp daha sonra korkudan polise sığınmaya kalkmış ve ağlayıp yalvarmıştır . eğer affedilseydi aman ucuz atlattık deyip ilerki tarihlerde ayni şeyi tekrarlamaktan kaçınmazdı . Ayrıca bu insan müsveddesine verilecek ceza bu müsveddeyi azdırmaktan başka bir işe yarıyacağını da sanmıyorum. ALLAH BU GİBİLERDEN HEPİMİZİ KORUSUN.