minibus soforleri yolcusuna guveniyorlar

o dedigin dengesiz motorcularda var ben bile tırsıorm onlardan zınk die fırlıolar heryerden.. nası minibüscülerin dengesizi varsa motorcununda var ama bu kimseye önyargı hakkı vermez bunu söylerken bile ben inanmıyorum dedigme :))) minibus dedinmi önyargı gelio yapcak bişi yok taksicilerde yapıyo e napalım hepsiyle dövüselimmi icimizden söverek sinir atmaya calısalım :p saka biyana umursamamaya calısın onun acizligi olarak görünce okadrda sinir bozmuyo.

Murat abi öncelikle geçmiş olsun.Bunların önünü ne sövmekle nede dövmekle kesemeyiz.Türkiyede motosiklet şoförü olmak sinir sistemini epeyli yıpratıyor.Tek çare kanunlardaki yeni düzenlemeler ama ne zaman bizden yana olur, Allah bilir...

Motosikletin tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullan ve kullandıkça beni hatırla.

Dallamalarla uğraşmayın en yakın karakola plakasını verin,ne kadar çok plaka o kadar çok tepki demektir.Banane ya demeyelim

minibüs şöferleri Kocaelinde ne yazık ki butür tavırlar gösteriyorlar;ama emin ol Türkiyede her şehirde bu olay böyle ne yazık ki.

Şu minibüsleri bir kaldırsalar, yemin ederim İstanbul daha güzel ve daha yaşanabilir bir şehir olacak, trafik rahatlayacak.

Böylelerinde III. vlad (kazıklı Voyvoda)'ın taktiği uygulucan:)

bence yolcularina degil birbirlerine guveniyorlar dolmus ve taksi soforuyle durup tartisirsan cogaliyolar bi anda

cozum devletin elinde caydirici cezalar ve insan insiyatifinden uzak sistemler bu durumlari en alt seviyeye indirir

insallah omrum o gunlere geldigimizi gormeye yeter..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sürücüyle beraber olup celallenen yolcularda var tabii. Ben bir kez rastlamıştım. Yolcu şöföre: 'kaptan selektör yap kenara çekte şu dallamanın derdini anlayalım' demişti:) Yani toplum olarak sürü mantığına yatkın olduğumuz için böyle yolcuların minibüslerde olma ihtimali hiçte az değil:)
O senin dediklerine şöför yalakası denir.Minibüse binerler minibüsçüye,taksiye binerler taksiciye yancılık yapan kişiliksiz adamlardır.Genelde minibüste ön sağ koltukta otururlar.
Ciddiye almayacaksınız böyle tipleri:)

şöför yalakalıgının mantıgı nedirki yalaka dedigin cıkarı icin ugrasır bunlar cıkarsız yalaka :D
arkadaslar hic bulasmayın bulasrısanızda tartısma bilmemne ugrasmayın minibusten inerse anlık olarak dalınn akabinde topuk :D

yaa ölelerinin seviyesine düşüpte muhattap bile olmamalıyız adamın altında minübüs var kendısı yuksekte geresi boşşş motorcuymus dinlermi s*refsiz

o senin aklını aldıysa sende onun aklını alacaksın.nasıl olacak dersen bırakacaksın gidecek arayı açacak ilerde bir yerde trafik sıkışıp manevra yapamaz duruma gelince yanından gecerken ayağa kalkıp aynasını indireceksin aşağıya tabi bunu yaparken elinde eldiven olacak yada kaskla yapacaksın.taksicilerede aynı taktik gider onlarında aynasını ayakla indireceksin!!!!!

ya evet bu dört tekerler işte çoğu böyle ş.........sizlerya abi yolcuların içinde muhakkak vardır bi motorcu ya belki osenden yana çıkardı ab, ya

kufurun adı gunah bıde mesajları ınceleyen moderatorler olmasa ben cok guzel bır cevap bılıyorum boylelerıne ama neyse....................::rantinp:::rantinp:::rantinp:

abiler İETT otobüsü MİNİBÜS TAKSİ uzak durucaz :farao:

istediğimiz kadar kendimizi parçalayalım nafile engüzeli elimizden geldiği kadar uzak durmak bizlere uzak allaha yakın olsunlar

bir de şofor olacak:farao:
şoför dediğin yol insanıdır halden anlar dingillik yapmaz.bugün bir taksiye bindim çok keyifli bir muhabbet ettim. ben söylemeden motorların da yolda hakkı olduğunu ve özellikle dikkat ettiğini söyledi ve gerçekten de öyle yaptı.

bence böylelerine küfredip geçeceksin.yolda polemiğe girmek çok riskli.
ama arabadan inince bu kadar gaddar olamıyorlar bu insanlar.çünkü şartlar eşitleniyor:)

bencede crxforever dostum haklı sonucta iki teker netde dört teker nerde adam ters bi harekette bulunsa Allah korusun.. Ama laf arasında geçtigi gibi arabadan inmek gibi bi aptallık yaparsa o zaman Allah ne verdiyse kafa göz kaş ne varsa alın aşaga :cherry:

arkadaşm böle dengesiz sürücüler her zman karşımıza çıkıyor ve pür dikkat yola devam etmeliyiz..
Benimde başımdan bi olay geçti dün gece 22:civarında ve az daha arkadan vurucaktı şerefsiz:pr:verilmş sadakam warmış:paleÇok şükür bana bişey olmadı ama olan önümdeki araca oldu..
Olay şöyle:
en önde bi araç onun arkasında da bi araç en arkada ben düz yolda 60km kızla gidiyordk.en öndeki sağa sapmak için yawaşlayınca onun arkasındaki de yawaşladı.Ben de sağ şeritin biraz ortasından gidiyordum..Aynaya bakmamla bi selektör gördüm..en kenara kırdım direksiyonu o halde bana sıfır geçti araba ve öndeki araca arkadan küüt..Baya hızlıydı.Öndeki aracın bagaj iptal..Eğer aynadan görmeseydim o bagaj değil bana vurucaktı.. gerisi malum..O yüzden ASLA aynaları çıkarmayalım arkdaşlar..çOk dikkat.
Yol da çift gidiş çift geliş hani geniş..Rahatsız mıdır nedir adam ne bi manevra ne bi fren yok.Direkman daldı arabaya..
Kısacası allah korudu:cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar