minibus soforleri yolcusuna guveniyorlar

Arkadaslar bilindigi uzere ben motosikletimi öz€r'den almistim.dun kocaeliden luleburgaza gittim sabah ve motorumu oradan aldim istanbul dahil hicbir yrde problem yasamadim.insanlarin arac kullanma sekilleri acisindan.su an kocaelindeyim.bugun basima gelen olayi aktarayim.bakalim siz olsaydiniz sovermiydiniz?!!!?
olay:eek:utlet center civarinda esimde benimle beraber motor ustunde isiklardayiz ve isiklar kirmizidan yesile gecti bizde sol seritten gidiyoruz (o serefsiz evladi) degirmendere izmit minibusu kulllnan serefsiz cocugu minibuscu farimin acik oldugunu bildigi, selektor cektigimi gordugu, benim ona baktigimi gordugu halde direksiyonu ustume kirarak sikistirmaya calisti sag seritten sola girmek icin.bende gazladim aniden yolcular bana bakti sinirlendim serefsiz diye bagirdim yanindan gecerken oda hemen sag aynaya bakmakli oldu sanki olayla alakasi yokmus gibi davraniyo terbiyesiz , rahat ve piskin.bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????Boylelerini naaapmali?

Son düzenleme:
boşuna düşünme al yanına 5 ytl ye bir adet biber gazı sipreyi
bir fıss yap yoluna devam et :queen:

sanmam yolcusuna güvendiklerini de karaktersizlikden başka bişey değil
sövmeye gelince böylelerine serbest anadan başlamak suretiyle :p

Murat abıı bosver aksam aksam aklına getırıpte canını sıkma sen dolmusucunun plakasını alsaydın gereklı ıslemlerı baslatabılırdım :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o şelepsisleri trafikten men etmeli pişkinlik diz boyu ya sana ve ablama bişiy olsaydı ALLAH korusun..

şelepsis tek başına tepe taklak olusun inşallah..

alayının...........................................................................

Sürücüyle beraber olup celallenen yolcularda var tabii. Ben bir kez rastlamıştım. Yolcu şöföre: 'kaptan selektör yap kenara çekte şu dallamanın derdini anlayalım' demişti:) Yani toplum olarak sürü mantığına yatkın olduğumuz için böyle yolcuların minibüslerde olma ihtimali hiçte az değil:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anneni neden sevmiyosun diye sorardım ben :mad:

Bari ben bişey demiyim...
Zaten gerekli öpücükler arkadaşlarım tarafından verilecektir..

Minibüsçülerrrrrr...Öptüm..:wiinkk:

Direk al plakasini sikayet et minibusculer odasina + trafige. Buyuk ihtimal kayda deger bir netice cikmaz ama en azindan "sinek birsey degil, sesi insani rahatsiz eder" tarzinda biraz basi agrisin, ugrassin amcam...

GKN

Direk al plakasini sikayet et minibusculer odasina + trafige. Buyuk ihtimal kayda deger bir netice cikmaz ama en azindan "sinek birsey degil, sesi insani rahatsiz eder" tarzinda biraz basi agrisin, ugrassin amcam...

aslında en mantıklısı bu ama hibir netice çıkmaz
son birka yıldır dikka ettiğim birşeyde bu açıkçası, minibüsçülerin 7 sülalesinide elden geçirseniz kesinlikle kafasını çevirip bakmıyorlar, çalınan hiçbir kornayı önemsemiyorlar..
zannediyorum araç sahibinin günlüğünü çıkarmak için birbirlerini geçmeleri, sıkıştırmaları gerektiğini ve 1 müşteri fazla kapmaları gerektiğini düşünüyorlar..
ama bu sırada bizlerin hayatını tehlikeye atıyorlar..
1 müşteri karın doyurmaz, yada önlerindeki minibüsü geçip onun yolcusunu kapmak suretiyle bizleri sıkıştırmak..
rıskı veren Allahtır..

Benim bi Gültepe minibüsleriyle aram iyi.. Bi ara gidip minibüs durağındaki boş alanda motosiklet kullanmıştım sınava hazırlık için..
Beni tanıdılar artık kıyak geçiyolar :)

Son düzenleme:
bunun gibilere o anda dümdüz sövmeli ve durup bişiler dersede güzel bi benzetilmelidir şahsen ben böle yaparım:wiinkk:

arkadaşlar unutmadan söyleyeyim.sakın durupta kavga etmek hatasını yapmayın.oradan geçen ne kadar dolmuş varsa durur allahını seven girişir.
adanada birine şahit oldum,gelen dolmuşçu durdu sorgusuz adama giriştiler.
benden bi hatırlatma:)

ugrasılmıyoki bunlarla normal sartlarda hele arkanda yenge varken en az zararla kurtulmaya bakıcaksın önüne kırma ihtimali varsa durucaksın gerekirse..
he normal eglence istedigin günde kalkar gezersin abi böyle yapanlarada girersin bi temiz sırf eglencesine :D normalde hic ugrasma bitmezlerkii

demirgüsele katılıyorum bunlara hemen toplanıyo ama bagcılarda bi olaya sahip oldum laz bi hemserime yanlıs yaptı bitanesi adam indi(hemserim:)) ama nası bişe buna bir girdi agız burun hicbişi yok bi minibüscü yardım etmedi dedim heralde kimse sevmiyo buadamı :D
ama genelde herkez yardıma gelir bu sebepten cok seri hareket edin sporcu arkadsınızı artcı olarak alabilirsiniz :D

Son düzenleme:
Yazıklar olsun böyle insanlara, hiçmi canları yanmıyor bunların hiçmi vicdanları yok? Bir trafik kazası olduğunda hiçmi üzülmüyorlar. Ben bizzat bu yaşananlardan dolayı gördüğüm her motorluya yol veriyorum ve hepsine selam veriyorum... Yalnız değiliz bu yollarda, elbet bizlerde araçlara bineceğiz yeri geldiğinde. Bence soyu tükenmekte olan bir nesil bu mnibüsçüler ve sapık iett şöförleri...

Benim istanbulda beşiktaş - gültepe - zincirli kuyu hattında çalışan akrabalarım var ve bugüne kadar onlardan trafikte hiçbir ahlaksızlık görmedim, bu demek değilki hepsi kötü. İyiside var kötüsüde... ALLAH kötülerini bizden uzak etsin...

ya arkadaşlar bende motor kullanıyorum. ama bazı motorcu arkadaşların trafikteki anlamsız hareketleri yüzünden hepimiz zan altında kalıyoruz. diğer araçların bize önyergıyla bakmalarına neden oluyor bu tipler.:farao: dolmuşta giderken bizzat şahit oldum ben. dolmuştakiler küfürler etti motorcuya tabi ses çıkartamadım.:pale:

yanlışım varsa düzeltin. öz eleştiri yapmamız lazım bence biraz. başlığı açan arkadaş anlattığına göre sonuna kadar haklı yanlış anlaşılmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar