Birine kelimesi ile geçistirilen kisi öyle herhangi biri degildi.
Degerli sanatçimiz Sevim Tanürek'ti.
çarpan da herhangi biri degildi.
Sevim Tanürek'i öldürüp kaçan çocugun babasi ona ceza olarak gemicik aldi.
Simdi denizlerde sürüm sürüm sürünüyor...r:
Askere de almadilar zaten.
çürük raporu var.
Konuya gelecek olursak, bakalim kaç kisinin basi yanacak bu kararla deyip, susuyorum.::saad::
3 yıl önce Denizlide Beyoğlu savcısının arabasına binmiştim. Binme sebebim villasında iş yapacaktık. Adam kırmızı ışık falan dinlemiyor kamera var ceza gelir dedik. "Cezayı yazsınlar ödeyecek olan kim?" dedi. :cherry:
Savcı herkesten üstün ve güvenlik için trafik kuralını dinlemeyebilir.
Milletvekili kim oluyorda bizim paramızla alınan araçları binerek kural tanımıyorlar ?
Kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur.
Bu ihlalleri yapanlar,kural tanımayanlar,adaletsizlikle yönetenler,onlara uşaklık edenler,ses çıkarmayıp seyredenler,bana dokunmayan yılan diyenler......v.b.
Boynuzlu koyunun boynuzsuz koyundaki hakkı sorulduğunda ne cevap verecekler ?
Gerisi martaval...( Tabii inanana ...)
ne demek herkesten üstün ve trafik kuralını dinlemeyebilir..r:
r:
r:
.o üstün dediğin savcı kırmızıyı dinlemeden geçtiğinde karşıdan GELEN VE kendine yeşil yanan (ALLAH KORUSUN) baban,annen,kardeşin v.s ye direk çarparak ölümüne sebep olursa yine de üstün adam ne yapalım dermisin???
kusura bakma ama ateş düştüğü yeri yakar misalini anlatabilmek için bunu yazmalıydım.trafikte üstünlük yoktur kardeşim.kural vardır uyulmalıdır...herkesçe.....
ne demek herkesten üstün ve trafik kuralını dinlemeyebilir..r:
r:
r:
.o üstün dediğin savcı kırmızıyı dinlemeden geçtiğinde karşıdan GELEN VE kendine yeşil yanan (ALLAH KORUSUN) baban,annen,kardeşin v.s ye direk çarparak ölümüne sebep olursa yine de üstün adam ne yapalım dermisin???
kusura bakma ama ateş düştüğü yeri yakar misalini anlatabilmek için bunu yazmalıydım.trafikte üstünlük yoktur kardeşim.kural vardır uyulmalıdır...herkesçe.....
Kırmızıda geçerken yolu kontrol etmeden geçmek aptallıktır herhalde?
Emniyet müdürünü içeri tıkacak güce sahip olan insan her şeyi yapabiliyor :silent: devlet tarafından yetki verilmiş. Ayrıca Adelet Bakanlığı logosu taşıyan her araçların trafikte önceliği var.
Bence devlet iyi yapıyor, çünkü bu adamlara suikast yapacak olan bir sürü insan çıkar.
dokunmak yasak zina suçudur![]()
trafikte öncelik sahibi olmak ayrı şey kuralları sallamamak ayrı şeydir..kırmızıda geçerken seni görmeyen bir çocuğu,yaşlıyı özürlüyü yada gerek yok yeşili gören ama seni görmeyen dalgın bir insanı son anda farketsen ne olur??
hız sınırını takmazsan 90 ile gidilmesi gereken yerde 190 ile gidersen önüne yola v.s çıkanı farketsen ne olur???
2 saniye kuralı örnek olsun.önündeki aracı 2 saniye ile takip edersen hızın neyse durabilirsin.ama ben öncelikliyim deyip 1 saniye yada daha az bir mesafe ile takip edersen öndeki fren yaptığında arkadan tecavüz edersin.bu durumda da öndekinin günahı yoktur ama.
devlet iyi yapmıyor.......tünden korkusu olmasa,adil olsalar suikastten de korkusu olmaz..onlara suikast yapacak olan yolda yapmaz bekleyebilir durunca da yapar..ama bu bahaneyle onları vatandaşlara suikastçi yapmak,vatandaşın canına kastetmek ne derece doğrudur??? tartışılmaz bile..........
benim babamda o kadar para kazansa banada alır gemi
Biz de sana bişey deriz hep birlikte, artık ne kadar yüzün varsa söylenenleri ( doğru söylenenleri) kaldırmaya