- Konu Yazar
Arkadaşlar Midilli adasına planladığım gibi 31 Temmuz'da geçip adayı gezdim, istekli bir kaç arkadaş olmasına rağmen beraber gitmek kısmet olmadı. Adanın motosikletle gezmek için alt(asfalt) ve üst(manzara) yapısı çok iyiydi. Gezi yazısı yazmayı planlamadığımdan fotoğraf yok. Ancak sizleri bir konuda uyarmak için bu yazıyı yazıyorum. Ayvalık Belediyesince Midilliye taşıyan tek şirket var denildiği için gümrük istasyonu yanındaki Jale Tur'dan 150 YTL (75 euro karşılığı o gün için 132 milyon olmasına rağmen euro vermezseniz 150 dediler) nakit ödeyerek (çünkü kredi kartı makinasında sorun çıkıyormuş!) geliş gidiş bileti aldım. Yola çıkarken yanımızda bir başka feribot daha vardı. Bu ne diye sorduğumda rakip şirket ancak fiyatı aynı dediler. Midilliye indiğimde her yere Türkiye'ye 6 euro'ya götürdüklerini yazmışlar. Bu nedir dediğimde yalnızca buradan bilet alanlara bu fiyat çünkü rekabet var dediler. Ben gidiş dönüş aldığımdan yaklaşık 40 euroya dönmüş oldum. Ancak yolda Türk turist arkadaşlarla konuşunca hem gidişi diğer firmanın 10 YTL'ye yaptığını hemde dönüşte bizim firmanında Türkleri 10 YTL'ye ve kredi kartı sorun çıkarmayan makinelerle getirdiğini öğrendim. Dönüp bunun açıkça bir haksızlık olduğunu söylediğimde yetkili yok, size döneriz vs. 1 hafta geçti arayan soran yok. Birbirimizi aldatarak ticaret yapmak doğru değil. Hepinize diğer firma "Midilli Tur"u tavsiye ederim. Ben aldandım bari siz aldanmayın.