Michael Jordan Team SUZUKİ(RESİM)

Arkadaşlar epeydir böyle bir araştırma yapmak istiyodum bugüne nasip oldu NBA yıldızı 23 ün motor hastası olduğunu biliyodum resimleride sizlerle paylaşmak istedim inşl beğenirsiniz elinde resim olan varsa eklerse sevinirim eyvallah...:rendeer:

MİCHAEL JORDAN

Arkadaşlar buda michael jordan ın motoyu kullandığı bir video.Video nun sonunda VALENTİNO ROSSİ uçan adamı fena korkutuyo:)
http://www.youtube.com/watch?v=ZFjIfuzR9XE

Hem bir basketbol sever hem de motor sever olarak jordan'i motorsikletle görmek cok güzeldi ve baştan onun jordan olduguna inanmadim ama motorun uzerinde boy itibariyle siritmasindan belli oluyorr.Tebrikler iyii olmus.

jtlr3.jpg

jt1ya8.jpg

jt2jy0.jpg

jt3vb1.jpg

jt4lm3.jpg

jt5ht8.jpg

jt6zt7.jpg

jt7si4.jpg

jt8hw6.jpg

www.23race.com

Ya adam tam marka.Jordan ayakkabı,Jordan t-shirt,Jordan şort... Şimdide Jordan özel yapım motosikletler:silent: Yine en güzelini yapmışlar motosikletlere hasta oldum süper parçalar.Paylaşım için çok teşekkürler:rendeer:
-------
Basketbol antremanıma şu Jordan motosikletlerle gitsem ne havam olur.
??????-Hey yeni jordan ayakkabılarım nasıl
Gökhan-Vuğn Vuğn vuğğğğuuunn .İŞTEE YENİ JORDAN MOTOSİKLETİM:)
??????-:silent:

:queen: :queen:

Son düzenleme:
crato abimin ve sizin ilginize tşk ederim gerçektende jordan bi marka bakarsın yakında ya da ileride jordan marka motosikletler piyasaya çıkar hiç fenada olmaz yani:)

Bu adam motogp'yi takip ediyordu ama böyle yarıştığını ilk defa görüyorum. Paylaşım için teşekkürler.

Bu arada Jordan suzuki diyor ama yarıştığı kırmızı motor Ducati :silent:
Motorda kendi markasını yapmış çok cix durmuş :cherry: :mrgreen:

bu adam ne yapsa yakışıyo jordan suzukiyi sürseler piyasaya bence çok iyi olur motorlar çok şık çünkü

helal olsun.. alninin teriyle, doya doya yaşıyor..

Son düzenleme:
ismi karizma kendisi karizma basketbolu karizma eee buda cok dehşet olmuş yaw saol paylaşım için

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rüya gibi ama gercek inanamıyorum yaa

Arkadaşa katılıyorum rüya gibi gerçekten adam nba e noktayı koydu demek yetmemiş adrenalin bide motosiklet e bi el atalım demiş...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar