Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ama metahandro abimizin çılgın bir hikayesi vardı herkesi kırıp geçiren cinsten 
100 km olduğunu zannediyordum ama onun 10 km olduğunu çok geçmeden anladım. Aramızda sır kalsın.Pardon, anlayamadım: otoparkta 100 km mi 10 km mi yol yaptınız?
Gerçekten bir yanlışlık olmasın diye sordum..Ard niyet yok yani.
yanıtlarsanız sevinirim..Saygılarımla.
100 km olduğunu zannediyordum ama onun 10 km olduğunu çok geçmeden anladım. Aramızda sır kalsın.![]()
Ha gayret metenin topiğini geçeceksin....Yardım edelim sana..Nede olsa Ankara tayfasısın...Kaç km oldun şimdi?....
620 km. İki hafta sonra ehliyet gelsin, o zaman gör sen beniHa gayret metenin topiğini geçeceksin....Yardım edelim sana..Nede olsa Ankara tayfasısın...Kaç km oldun şimdi?....
Estağfurullah. Mühendis olabiliriz ama biz de herkes gibi insanız :queen: :queen: :queen: Saygılar bizden.Vala harikasın: Hem alınmadığın yani normal olduğun için hem de esprini de patlattığın için..
Böyle olmalı..teşekür ve saygılarımla..:cat:![]()
Hadi benim ilk motorum, sen nasıl tongaya düştün be adambende aynı şeyi yaşadım...hatta motoru alırken dedimki gezdinizmi falan...yah harbi art niyetliyim ya...alırken ayıp ettim adamlara..
500 kmde bildiğim kadarıyla...oda üniversite içinde...helal olsun...belkide 5.vitesi daha görmedi canavar...
Teşekkürler, amin, cümlemizehayırlı olsun iyi günlerde kullan
|
||||||||||