Herkese tekrardan tekrar teşekkürler, daha iyisi size nasip olsun inşallah :rendeer:
Hayırlı olsun.Aldığına değer bir motosiklet.(Ben de ağabeyini kullanmaktayım,çok memnunum)
Honda Efeye gittiğimde motosiklet bölümünün girişi yarış motorlarıyla doluydu, envai çeşit CBR vardı, gıcır gıcır parlatılmış. En sonda ise bi GoldWing vardı bütün ihtişamıyla, malum 4 tekerlilerden büyük alet :queen:
Oysa bi tanesi kocaman kafası, iri gözleriyle dikkatimi çekti, simsiyah, arap atının irisi bişeydi. Gittim yanına dokunmaya, elimi değdirmeye bile utandım. O güzelin üzerinde CBF 600 yazıyordu

İnsan ilk motorunu alırken ikincisini de seçiveriyormuş demek. Promethe beni kandırıp da BMWci yapmazsa 4-5 sene sonra tekrardan cıbıf yollarına düşecez netekim.
Hist hadi oglum artik ogren iyice su isi montu fln da tamamla , tatil bitiyo geliyorum ankaraya rahat birakmiycam seni =)
Valla denge muhteşem, 15 senelik engin bisiklet deneyimim sayesinde elimi bile bırakabiliyorum
Kaskı Cengiz hocam ödünç verdi sağolsun, benimkini alana kadar kırmızı kırmızı takılcam. Montu fuarda tamamlayalım, cümleten gidecez nası olsa.
Herkese teşekkürler tekrar tekrar. :rendeer: