Metehandro'dan geri kalır mıyım, ben de aldım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel günlerde kullanman dilegi ile hayırlı olsun güzel kardeşim...

güle güle kullan, hayırlı olsun. acemiliğini çabucak atman dileğiyle...

Herbirinize teker teker teşekkürler, kucak dolusu sevgiler arkadaşlar. Motorsuzlara tez zamanda motor, motorlulara daha büyükleri nasip olsun inşallah tez zamanda. Sağolun varolun :rendeer:

roa

güle güle kulanman dileğiyle :rendeer: Allah kaza beladan esirgesin yazın çok geziler yapacağız beraber:cherry:

Benim de Hooondaaam var artık, CBF 150me kavuştum sonunda. 3 gün önce geldi, otoparkta alıştırma turlarıyla 100 km yaptım, benzini bitirip rezil oldum, trafik polisi abilerimden yardım aldım. Çıplak elle üşümenin zevkine vardım :queen: (Tabi korumasız motor kullanmıyoruz di mi gençler:bounce:) Çook büyük keyif çok
Bana motoru A'dan Z'ye öğreten, ve hala öğreten MT taifesine teşekkürlerimi sunarım. Ankara'da, Eskişehir'de, İstanbul'da, Türkiyemin dört bir tarafında görüşmek üzere:wiinkk:

oooo sayın hocam hayırlı uğurlu olsun...bak benden kıdemli cıbıfcı oldun iyimi...ben daha 45 kmdeyim ...Artık Ankaranın altını üstüne getirirsin...Benim korkum kaza bela...Trafikte hep en kötüyü düşünerek hareket etmelisin dostum...aman dikkat et...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ee sanada hayırlı olsun ozaman aman meteyle çarpışmayın:) :cat:

Abi diyorumki kulaklarım neden çınlıyor şimdi...beni anmışın demek...çomağınıda hazıradınmı...:p

iki cıbıfcı birbirini Fizandada bulur diyosun...

ooo sonunda aldı tuncer abimde cbf sini hadi hayırlı olsn,bi ara gelimde yanına göriyim senin canavarı:mrgreen:

Kardeş hayırlı olsun, sevindim.
CBF150'ciler git gide çoğalıyor yav.:rendeer:

Benim de Hooondaaam var artık, CBF 150me kavuştum sonunda. 3 gün önce geldi, otoparkta alıştırma turlarıyla 100 km yaptım, benzini bitirip rezil oldum, trafik polisi abilerimden yardım aldım. Çıplak elle üşümenin zevkine vardım :queen: (Tabi korumasız motor kullanmıyoruz di mi gençler:bounce:) Çook büyük keyif çok
Bana motoru A'dan Z'ye öğreten, ve hala öğreten MT taifesine teşekkürlerimi sunarım. Ankara'da, Eskişehir'de, İstanbul'da, Türkiyemin dört bir tarafında görüşmek üzere:wiinkk:

Hemşerim hayırlı olsun,kazasız sürüşler dileriz.:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar