Metehandro'dan geri kalır mıyım, ben de aldım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim de Hooondaaam var artık, CBF 150me kavuştum sonunda. 3 gün önce geldi, otoparkta alıştırma turlarıyla 100 km yaptım, benzini bitirip rezil oldum, trafik polisi abilerimden yardım aldım. Çıplak elle üşümenin zevkine vardım :queen: (Tabi korumasız motor kullanmıyoruz di mi gençler:bounce:) Çook büyük keyif çok
Bana motoru A'dan Z'ye öğreten, ve hala öğreten MT taifesine teşekkürlerimi sunarım. Ankara'da, Eskişehir'de, İstanbul'da, Türkiyemin dört bir tarafında görüşmek üzere:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tekrar Hayırlı olsun ;)

Motor sürüşün de bowling oynayışına benzemez umarım Ülgercim :queen:

07012007030tp0.jpg

Hayırlı olsun, korumasız biniyorsun görüyorum burdan kopartırım kafanı ::karma:: ::huuuh::

Motor sürüşün de bowling oynayışına benzemez umarım Ülgercim :queen:
Senin araba kullanışına mı benzesiin, yoksa ehliyet sınavından kalışına mı? :bounce:

latifpolat, Juniors, lodos, ve Procum modum hepinize çook teşekkür ederim, hadi ama oturmakla olmaz öyle, çıkarın çocukları gezmeye gidioz :)

Son düzenleme:
Heyt be sonunda test surusleri basladi. =)=) Ama adettendir resimsiz olmaz en yakin zamanda resimler LUTFEN...

Senin araba kullanışına mı benzesiin, yoksa ehliyet sınavından kalışına mı? :bounce:

latifpolat, Juniors, lodos, ve Procum modum hepinize çook teşekkür ederim, hadi ama oturmakla olmaz öyle, çıkarın çocukları gezmeye gidioz :)

Araba kullanışıma laf söyletmem :bounce:

Sınavdan kim kalmış belge isteriz :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayırlı olsun güle güle bin....Resimde isteriz....Hani senin motor alışının romanı?...Evveli sonrası?...Resimsiz olmas....

hayirli olsun kardes sende dogruyu buldun ve HONDA sahibi oldun...dogru secim..:)

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun nice 100 lere darısı basıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar