Metehan' ı yad edelim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kral adamlarsınız vesselam...Tekteker İrfan yediğin ekmekler sana helaldir be icatcı gangam...

Ahmet Abi alıcam ifadeni zaten 2-3 güne marak etme...:king:

Garip Başkan aleküme selam ..:rendeer: Amad reyiz misafirdir ne yapsam yeridir...:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------

Ölü taklidi yapın gider. :p

olm bak evini damını biliyom çıra gibi yakarım seni...:thumleft:hatta hangi sahilde çay içtiğini bile biliyorum arabanı çizerim...:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hoşgeldin Mete abi,bancı,yasakçı zihniyete karşı direnişinin yanındayız :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sorun değil..2 gaz verir şutlatırız gene....
Naapalım...
2 hafta falan çekecez artık...

panpaaa hoşgeldin, biraz seni yad ettik buralarda.. kulakların iyi çınlamıştır laa :queen:

Sorun değil..2 gaz verir şutlatırız gene....
Naapalım...
2 hafta falan çekecez artık...

ulen Alp Tonga sen biraz fırıldaksın...:p şimdi bir uyarı daha aldım küfür ve argoyu ayırtedin mesajım yüzünden...senmi ispiyonladın len beni...:queen:

Bugün 11:57
Erhan Erdil
Admin (skullhunter)
sayın mete_han Bu konudan bir uyarı aldınız Motosiklet.net Forum

panpaaa hoşgeldin, biraz seni yad ettik buralarda.. kulakların iyi çınlamıştır laa :queen:

Kamilll kişiye özel başlık açılmaz bilmiyonmu bunu...:queen: çınladı reyizim...çınlamazmı...

Kocaeli İl Temsilcisi
kral adamlarsınız vesselam...Tekteker İrfan yediğin ekmekler sana helaldir be icatcı gangam...

Ahmet Abi alıcam ifadeni zaten 2-3 güne marak etme...:king:

anladık maksadını senin zarflıyorsun yaneee :cherry: krallık felan bozar bizi şoparım şu alemde çok klavye delikanlısı gelip geçmiştir buradan bilirizki burada yazılan neyse yüreğimizde odur bunu sen ben biliyoz ya gerisi teferruat gibin bir şey . :) uzun zaman oldu banada uğrada koklayayım azcık seni :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar