Toprağam diye söylemiyorum mete açık kişilikli biridir acayüp eyüpünde dediği gibi beni de foruma çeken mete dir onun samimiyeti kendim için söylüyorum benim çevremde yok bana.kalirsa forum metenin umrunda değil tabi forum derken mete yi.tanıyanlar devamlı görüştüğü kişiler hariç şimdi bu son banlandığı zaman aradım sordum mete.kardeşim yine ne yaptında banlandın dedim kanka önemli değil dedi neden böyle dedi zaten bu kardeşimiz forumdan olsun faceden olsun tüm tanıştığı insanlarla herzaman diyalog içinde onun için mete açısından banlanma sorunu yok isterse hiç almasınlar foruma
Size nacizhane tavsiyem mete yi herzaman sevelim koruyalım..onun gibisi forumda demiyorum arkadaş olarak dost olarak hayatta zor bulunur size açık söylüyorum ben meteyi kolay kolay aramam o beni arar

hemşerim ben seni aramıyorum hep sen beni arıyorsun kızmıyorsun demi diyorum derki yok panpa

senin aramadığını değil aryamadığını biliyorum inşallah benseni rahatsız etmiyorum değilmi der. İşte arkadaşımız canımız ciğerimiz mete bu kadar mütevazi bir zat.. Tabi diyeceksinizki ee bu adam hiç kızmıyormu neden banlanıyor sivri dilinden değilmi tabiki de her insan gibi onunda sınırları var. Sınırları zorlarsan karşında değişik bi mete görürsün.
Bazı arkadaşlar.ohh iyi olmuş da banlanmış misali açıklamalarda bulunmuşlar adam banlandığı halde.konusu ne kadar uzuyor. Birde aktif olarak bu topicte olduğunu düşünün en az 2 hafta topic gündemde olur bakın kontrol edin her açtığı konu motosiklet ile ilgili ilgisiz mutlaka açtığı her.konu uzayıp girmiştir buda çok sevildiğinin bi göstergesidir tanımayan arkadaşlar belliki gerçekten tanımıyorlarki iyimser olamıyorlar.
"METE CANDIR.O MT'NİN GÜLÜDÜR GÜLÜ"