İHTİYAR;444947' Alıntı:Metehan o elindeki nedir?![]()
Zuhaa koptum yaa..
Abi sen eli maşalı değil de ; eli odunlu hatunlardanmışsın...:mrgreen:
Lafa bak:abi ile başlıyo hatunla bitiyo.:queen:
Ama Metehan'cığım o odun çok büyük sobaya sığmazki.:queen: :queen: :queen:
Ylmzzcım yaktın beni be kanko...:queen: :rendeer:
hakettin kanka abi hatun... karıştı beeeeyanacaksınnn:queen:
Gencim...Güzelim...Üzerim...Yaşı yaşıma boyu boyuma...huyu huyuma uygun bir eş arıyorum...5 i biryerde 20 burma bilenzik...10 tane öküz...ve 20 küçükbaş karşılığında herkesin olabilirim...Çok güzel süt sağar çapa yaparım...Elimden her iş gelir...Sitedeki tüm baaaayaaan üyelerden farkım ben baymam...Hepsinden daha güzelim...Başta cezerye...sılentfaıry...dishy...eliff...shyama...elime su dökemezler...Kültürlü ve cazibeliyim...
:queen: :queen: :queen: koptum yaaaa
Gencim...Güzelim...Üzerim...Yaşı yaşıma boyu boyuma...huyu huyuma uygun bir eş arıyorum...5 i biryerde 20 burma bilenzik...10 tane öküz...ve 20 küçükbaş karşılığında herkesin olabilirim...Çok güzel süt sağar çapa yaparım...Elimden her iş gelir...Sitedeki tüm baaaayaaan üyelerden farkım ben baymam...Hepsinden daha güzelim...Başta cezerye...sılentfaıry...dishy...eliff...shyama...elime su dökemezler...Kültürlü ve cazibeliyim...
:queen: :queen: :queen: koptum yaaaa
Muhahaha:queen: :queen: :queen:
Ben o fotoğrafın çekildiği zamanı da hatırlıyorum,mete abimsinin evveliyatı çok karışık zatenHoş şimdilerde de çok değişen birşey yok...Ne diyim ki,üzülerek belirtmek isterim ki arkadaşlar imzasında da yazdığı gibi "gerçekler acıdır acıtır"...
ale:Hep bir abim olmasını istemiştim,ilk zamanlarda onu abim yerine koymuştum ama gördüm ki durum öyle değil:salut: Kader utansın...