mete_han'ın bilinmeyen yönleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanka dedik, abimiz dedik, alemin kralı dedik fakat gerçekleri öğrenince hiç de bilindiği gibi olmadığını öğrenmiş olduk.:p :queen: işte köylü kızı mete_han:cherry:

zengin bay motorculara duyrulur:p

metehan1io9.jpg

İHTİYAR;444947' Alıntı:
Metehan o elindeki nedir?:p

Gencim...Güzelim...Üzerim...Yaşı yaşıma boyu boyuma...huyu huyuma uygun bir eş arıyorum...5 i biryerde 20 burma bilenzik...10 tane öküz...ve 20 küçükbaş karşılığında herkesin olabilirim...Çok güzel süt sağar çapa yaparım...Elimden her iş gelir...Sitedeki tüm baaaayaaan üyelerden farkım ben baymam...Hepsinden daha güzelim...Başta cezerye...sılentfaıry...dishy...eliff...shyama...elime su dökemezler...Kültürlü ve cazibeliyim...

:p :) :p

Abi bu kadar itici bir tip olabilirmi ya...O siteden Khutuckle çektirdiğim resim...Adı üstünde Kütük...Senden iyi olmasın iyi çocuktur...:queen:

Foto geçen yıl çekilmiş bir geziden...Aqva gezisiydi galiba...Ulan ne gezerdik bea...

Sitenin İstanbul kıdemlileri belki hatırlar...Ama hepsi dağıldı abi...Çoğu Virüs kaptı...:)

Ylmzzcım yaktın beni be kanko...:queen: :rendeer:

Zuhaa koptum yaa..

Abi sen eli maşalı değil de ; eli odunlu hatunlardanmışsın...:mrgreen:

Lafa bak:abi ile başlıyo hatunla bitiyo.:queen:

Zuhaa koptum yaa..

Abi sen eli maşalı değil de ; eli odunlu hatunlardanmışsın...:mrgreen:

Lafa bak:abi ile başlıyo hatunla bitiyo.:queen:

Kanko bayağı bir nostalji oldu be...Ben o gezilerde ne maymunluklar yapardım....Yalan olduk kanko...Nerede o eski günler...:)

Ama Metehan'cığım o odun çok büyük sobaya sığmazki.:queen: :queen: :queen:

metahan abicim ne güzel ifaden var motor üstünde yaw :mrgreen: bu arada fenerbahcelisin galiba yakısır abime

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gencim...Güzelim...Üzerim...Yaşı yaşıma boyu boyuma...huyu huyuma uygun bir eş arıyorum...5 i biryerde 20 burma bilenzik...10 tane öküz...ve 20 küçükbaş karşılığında herkesin olabilirim...Çok güzel süt sağar çapa yaparım...Elimden her iş gelir...Sitedeki tüm baaaayaaan üyelerden farkım ben baymam...Hepsinden daha güzelim...Başta cezerye...sılentfaıry...dishy...eliff...shyama...elime su dökemezler...Kültürlü ve cazibeliyim...

:queen: :queen: :queen: koptum yaaaa

:queen: :queen: :queen: koptum yaaaa

Muhahaha:queen: :queen: :queen:

Moderatör (forrap)
Ben o fotoğrafın çekildiği zamanı da hatırlıyorum,mete abimsinin evveliyatı çok karışık zaten:)Hoş şimdilerde de çok değişen birşey yok...Ne diyim ki,üzülerek belirtmek isterim ki arkadaşlar imzasında da yazdığı gibi "gerçekler acıdır acıtır"...:pale:Hep bir abim olmasını istemiştim,ilk zamanlarda onu abim yerine koymuştum ama gördüm ki durum öyle değil:salut: Kader utansın...

Ben o fotoğrafın çekildiği zamanı da hatırlıyorum,mete abimsinin evveliyatı çok karışık zaten:)Hoş şimdilerde de çok değişen birşey yok...Ne diyim ki,üzülerek belirtmek isterim ki arkadaşlar imzasında da yazdığı gibi "gerçekler acıdır acıtır"...:pale:Hep bir abim olmasını istemiştim,ilk zamanlarda onu abim yerine koymuştum ama gördüm ki durum öyle değil:salut: Kader utansın...

Kahpe felek.Muhahaha:queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben o fotoğrafın çekildiği zamanı da hatırlıyorum,mete abimsinin evveliyatı çok karışık zaten:)Hoş şimdilerde de çok değişen birşey yok...Ne diyim ki,üzülerek belirtmek isterim ki arkadaşlar imzasında da yazdığı gibi "gerçekler acıdır acıtır"...:pale:Hep bir abim olmasını istemiştim,ilk zamanlarda onu abim yerine koymuştum ama gördüm ki durum öyle değil:salut: Kader utansın

puhahahahah bu topic çok hosuma gitti daha resim varsa gönderin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar