Mete ve Smirnof a You tubede kitlemeye devam

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kilit nasıl olur unutma diye koydum
C++ yı amerikan filimlerinden ders notu bilirsin

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Olayın gelişim süreci daha süper aslında.

Mete pandasının bilmediği konularda ahkam kesmesi, .... olursa anırırım demesi.

Olayın gerçekleşmesi, mete nin anırması :cherry:

Ama her delikanlı tutmaz bu sözü, o konuda takdirimi kazanmıştır o ayrı :)

Motosikleti
Olayın gelişim süreci daha süper aslında.
Mete pandasının bilmediği konularda ahkam kesmesi, .... olursa anırırım demesi.

hep yapıyor
bikeresinde de vicıt geliştirme konusunda bana(hem de bana) hava atmaya kalkmış, beyaz donlu bir resmini koymuştu buraya :mrgreen:

hacı ama bak şimdi o zamanlar hyocular bile hayatta öpsen 160 yapmaz bu makina diyorlardı...benden onlardan gaz aldım...hatta bir gt250 sahabısıyla bizzat mesajlaştım...adam tamam abi 150 yi belki man gücüyle görür hikay ebunlar sen bana güven dedi...bende öyle iddiaya girdim...nerden bilem senin tam teşekkülüü beni mort edeceğini...yutupdaki yroumlara bakarsan hyocularda şaşırıyor vayy falan yazmışlar...

....

teokemal (6 months ago) .. ben 3 aydır comet kullanıyorum benimki cometse bu comet değil bu hızı yapması mümkün değil

Motosikleti
aslında hyoların kendi ibreleri arasında bile fark oluyor
arkadaşınki 100 kmh deyken benimki 95, benimki 100 iken fazer 98 gösteriyordu
benim motor kendi ibresiyle en son 168 kmh gördü ama fazla da sıkıştırmadım
yani comet gerçekten 160 yapmamış ve sen boşuna anırmış olabilirsin; bir yalana kurban gittin mete :queen:

Satıcı tarzan.... Kendin dedim gelin koalisyon olalım diye.... O tombul adam da vardı hatta yanınızda....:cat::cat::cat:

Olm topağı herkes görecek.... :queen:
bu yaşa gelmişisin , bide yalan atıyosun :queen::queen: :p bn öyle nişey dememişimdir , desem bile sarhoşken demişimdir :p
hacı ama bak şimdi o zamanlar hyocular bile hayatta öpsen 160 yapmaz bu makina diyorlardı...benden onlardan gaz aldım...hatta bir gt250 sahabısıyla bizzat mesajlaştım...adam tamam abi 150 yi belki man gücüyle görür hikay ebunlar sen bana güven dedi...bende öyle iddiaya girdim...nerden bilem senin tam teşekkülüü beni mort edeceğini...yutupdaki yroumlara bakarsan hyocularda şaşırıyor vayy falan yazmışlar...

....

teokemal (6 months ago) .. ben 3 aydır comet kullanıyorum benimki cometse bu comet değil bu hızı yapması mümkün değil

kanka , olcay abi seni kafakol'a getirdi , o hyo'nun dişlileri normalde ben normal değilim :p ama olan oldu artık , pok yoluna gitti niyazi :p:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bu yaşa gelmişisin , bide yalan atıyosun :queen::queen: :p bn öyle nişey dememişimdir , desem bile sarhoşken demişimdir :p

kanka , olcay abi seni kafakol'a getirdi , o hyo'nun dişlileri normalde ben normal değilim :p ama olan oldu artık , pok yoluna gitti niyazi :p:p

İşim yok bide senin günahına mı giricem olm.... Hatta o dombalak bile demişti.... Bu meteden bi ayran olmaz abi size katılayım diye.... Dedim mete nin yanında olan bidaha yanımıza gelemez.. Lanetlemiştir o panda ayusu... :queen::queen::queen::queen:
Ama sana tolerans verelim....Gel saflarımızda yürü bu yolda.......:p:wiinkk::bounce:

İşim yok bide senin günahına mı giricem olm.... Hatta o dombalak bile demişti.... Bu meteden bi ayran olmaz abi size katılayım diye.... Dedim mete nin yanında olan bidaha yanımıza gelemez.. Lanetlemiştir o panda ayusu... :queen::queen::queen::queen:
Ama sana tolerans verelim....Gel saflarımızda yürü bu yolda.......:p:wiinkk::bounce:

dombalak'mı dedim ,dombalak ne yaf , ilk defa duyuyom :queen: demekki yalan atıyon :p
alper abi , sana kitlemenin zevkinden sonra başkaları tatmin etmez beni :queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
dombalak'mı dedim ,dombalak ne yaf , ilk defa duyuyom :queen: demekki yalan atıyon :p
alper abi , sana kitlemenin zevkinden sonra başkaları tatmin etmez beni :queen::queen:

Lam vardı ya şu dombiş..... Panda yavrusu dedikdi.... :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 ----------

ohhooooooo yüzünü gören hacı oluo nerlerdedin yaaav. neler geldi başına bizimle paylaşmak istermisin:queen::queen:

Bak satoymuş................... :queen::queen::queen::queen: Bide carzyboyone miydi neydi?...

vay kankamı araya almışsınız...:p buldunuz çocuğu eğlenin...akranınız bana çatsanıza hadi...:) sizi mesaj sayımla döverim olm ben...:bounce:

napıyon mal bekcistar boracan...senin adın bundann sonraa Bora Can tamammı len ibibik...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
vay kankamı araya almışsınız...:p buldunuz çocuğu eğlenin...akranınız bana çatsanıza hadi...:) sizi mesaj sayımla döverim olm ben...:bounce:

napıyon mal bekcistar boracan...senin adın bundann sonraa Bora Can tamammı len ibibik...

Zaten şu mesaj sayısı takıntından kurtulamadın olm..Burda sayılmıyor..... :cat::cat::cat:

Zaten şu mesaj sayısı takıntından kurtulamadın olm..Burda sayılmıyor..... :cat::cat::cat:

ya kankam diyom ama bu adamla nasıl insan içine çıkıcaz bilemiyom alpcim...insana benzer hali varmı şunun baksanıza maymun gibi bişey...:queen: smırnoya insan diyenin ta....

benveczal8.jpg

stopailebenqe6.jpg

kendisi garip ilişkiler yumağı içerisindeyken...:queen:
benvegobeklirw9.jpg
[/

tonga ile anlaşıp beni ortayamı alacaksınız :p yemezler :queen::queen:
kanka yolu şaşırma ,sabrımı taşırma :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Merak etme ...Al senin olsun..Napalım olm biz kokmuş pandayı.... :queen::queen::queen: Rusyaya götür belki soğuktan kokmaz... :queen::queen:

Merak etme ...Al senin olsun..Napalım olm biz kokmuş pandayı.... :queen::queen::queen: Rusyaya götür belki soğuktan kokmaz... :queen::queen:

kurtulacaksınız diye başımamı atıyosunuz :queen: yakmayın başımı :p

alper abi , aşağıdaki foto tanıdık geliyomu ? :queen::queen::queen::queen:
firin_tavuk.jpg

Ha ha mete ipnosu senin eleman tipden ban yedi bu tiple bu fotolar buraya koyulurmu hiç çarpık ilişkilerine bişey demiyorum zaten.... ha ha sanki borat filmindeki köy gibi ortam bahçivan aşçıya.. aşçı temizlikçiye temizlikçi mal söfere güvenlikçide hepsine puhaha :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar