kilit nasıl olur unutma diye koydum
C++ yı amerikan filimlerinden ders notu bilirsin
Olayın gelişim süreci daha süper aslında.
Mete pandasının bilmediği konularda ahkam kesmesi, .... olursa anırırım demesi.
bu yaşa gelmişisin , bide yalan atıyosun :queen::queen:Satıcı tarzan.... Kendin dedim gelin koalisyon olalım diye.... O tombul adam da vardı hatta yanınızda....:cat::cat::cat:
Olm topağı herkes görecek.... :queen:
hacı ama bak şimdi o zamanlar hyocular bile hayatta öpsen 160 yapmaz bu makina diyorlardı...benden onlardan gaz aldım...hatta bir gt250 sahabısıyla bizzat mesajlaştım...adam tamam abi 150 yi belki man gücüyle görür hikay ebunlar sen bana güven dedi...bende öyle iddiaya girdim...nerden bilem senin tam teşekkülüü beni mort edeceğini...yutupdaki yroumlara bakarsan hyocularda şaşırıyor vayy falan yazmışlar...
....
teokemal (6 months ago) .. ben 3 aydır comet kullanıyorum benimki cometse bu comet değil bu hızı yapması mümkün değil
bu yaşa gelmişisin , bide yalan atıyosun :queen::queen:bn öyle nişey dememişimdir , desem bile sarhoşken demişimdir
kanka , olcay abi seni kafakol'a getirdi , o hyo'nun dişlileri normalde ben normal değilimama olan oldu artık , pok yoluna gitti niyazi
![]()
İşim yok bide senin günahına mı giricem olm.... Hatta o dombalak bile demişti.... Bu meteden bi ayran olmaz abi size katılayım diye.... Dedim mete nin yanında olan bidaha yanımıza gelemez.. Lanetlemiştir o panda ayusu... :queen::queen::queen::queen:
Ama sana tolerans verelim....Gel saflarımızda yürü bu yolda.......:wiinkk::bounce:
dombalak'mı dedim ,dombalak ne yaf , ilk defa duyuyom :queen: demekki yalan atıyon
alper abi , sana kitlemenin zevkinden sonra başkaları tatmin etmez beni :queen::queen:
ohhooooooo yüzünü gören hacı oluo nerlerdedin yaaav. neler geldi başına bizimle paylaşmak istermisin:queen::queen:
Bak satoymuş................... :queen::queen::queen::queen: Bide carzyboyone miydi neydi?...
şu kısımdan bi pok anladıysam bbaday olayım :queen::queen:
şu kısımdan bi pok anladıysam bbaday olayım :queen::queen:
[/URL]vay kankamı araya almışsınız...buldunuz çocuğu eğlenin...akranınız bana çatsanıza hadi...
sizi mesaj sayımla döverim olm ben...:bounce:
napıyon mal bekcistar boracan...senin adın bundann sonraa Bora Can tamammı len ibibik...
Zaten şu mesaj sayısı takıntından kurtulamadın olm..Burda sayılmıyor..... :cat::cat::cat:
Merak etme ...Al senin olsun..Napalım olm biz kokmuş pandayı.... :queen::queen::queen: Rusyaya götür belki soğuktan kokmaz... :queen::queen: