Teşekkürler, inşallahSağlıklı,mutlu ve huzurlu nice seneler dilerim.İnşallah motorsuz son doğum gününüz olur :rendeer:
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...Mutlu yıllar, mutlu yaşlar dilerim...
Teşekkür ederim, umarımNice senelere kardeş...inşallah en kısa zamanda istediğin makineye kavuşursun.
Teşekkürler iyi dilekleriniz içinSağlıklı mutlu nice senelere :rendeer:
Teşekkür ederim, sağolungüzel bir ömür geçirmeniz dileğiyle...
iyi yıllar dilerim...
Nice mutlu senelere umarım herşey gönlünüzce olur![]()
Biz Tüklerin de dedigi gibi, hepi bört dey tu yu![]()
Konuyu sabah cep telden gördüm ama yazamadım. sırf bu konu için pc den giriş yaptım ,
Nice mutlu yıllara. Sağlıklı mutlu huzurlu sevdiklerinle ve motosikletinle uzun bir ömrün olsun inşallah.
ben burayı atlamışım yav...nice mutlu yıllara olsun kardeşime...
Biz Tüklerin de dedigi gibi, hepi bört dey tu yu![]()
eyvah eyvah eyvah ömürden bir yıl daha gitmiş :cherry: bir yıl daha anılar arşivinde yerini alıvermiş :cherry::salut:, allah bundan sonraki günlerini huzur ve mutlukla , sevenlerinle , güzelce geçirmeni nasip etsin , nice yılara ...:rendeer:
Teşekkür ederim :rendeer: Yıllara geçse de önemli olan gelecek yıllar, sizlerle birlikte daha nice güzel yıllar olacak inşallah... :cat:
inşallah mehmetcim bakma sen banaşaka bi tarafa her doğum günümde ardını , geçen yılları düşünüyorsun eeee yaşlanıyoruz daaaaa kandi adıma
bu arada tam olarak kaç oldu yaş ?
Daha 25 oldu anca :mrgreen:
allah uzun ömürler versin kardeşime şimdi ardını ve geçen yılları düşüneceğin yaş değilmiş :cherry: boş ver sen bak önüne allah sağlık sıhhat versin,
30 ları devirince insan ister istemez yusufluyor birader![]()
Yusufladıkça içinde olduğumuz yaşların da kıymetini bilemeyiz yusuflamamak gerek :mrgreen: Ama 30ları geçince bende o kervana katılırım sanırım :cyclopsan :bounce:
Çok teşekkür ederim Mete Han abi, hep birlikte nice mutlu yıllara :rendeer:
bİraz erken olmadı mı?ben burayı atlamışım yav...nice mutlu yıllara olsun kardeşime...