''Metci''

Sağlıklı,mutlu ve huzurlu nice seneler dilerim.İnşallah motorsuz son doğum gününüz olur :rendeer:

Sağlıklı,mutlu ve huzurlu nice seneler dilerim.İnşallah motorsuz son doğum gününüz olur :rendeer:
Teşekkürler, inşallah :)

Mutlu yıllar, mutlu yaşlar dilerim...
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için... :)

Nice senelere kardeş... :) inşallah en kısa zamanda istediğin makineye kavuşursun.
Teşekkür ederim, umarım :)

Sağlıklı mutlu nice senelere :rendeer:
Teşekkürler iyi dilekleriniz için :)

güzel bir ömür geçirmeniz dileğiyle...
iyi yıllar dilerim...
Teşekkür ederim, sağolun :)

Moderatör
Biz Tüklerin de dedigi gibi, hepi bört dey tu yu :)

Konuyu sabah cep telden gördüm ama yazamadım. sırf bu konu için pc den giriş yaptım , :)

Nice mutlu yıllara. Sağlıklı mutlu huzurlu sevdiklerinle ve motosikletinle uzun bir ömrün olsun inşallah.

Konuyu sabah cep telden gördüm ama yazamadım. sırf bu konu için pc den giriş yaptım , :)

Nice mutlu yıllara. Sağlıklı mutlu huzurlu sevdiklerinle ve motosikletinle uzun bir ömrün olsun inşallah.

Teşekkür ederim Eyüp abi... :)
İyi ki varsınız...

ben burayı atlamışım yav...nice mutlu yıllara olsun kardeşime...

Kocaeli İl Temsilcisi
eyvah eyvah eyvah ömürden bir yıl daha gitmiş :cherry: bir yıl daha anılar arşivinde yerini alıvermiş :cherry::salut:, allah bundan sonraki günlerini huzur ve mutlulukla , sevenlerinle , güzelce geçirmeni nasip etsin , nice yılara ...:rendeer:

---------- Post added at 10:28 ---------- Previous post was at 10:26 ----------

Biz Tüklerin de dedigi gibi, hepi bört dey tu yu :)

guru guru olmaz ulem:cherry: dur ona müzikte lazım :cherry:

eyvah eyvah eyvah ömürden bir yıl daha gitmiş :cherry: bir yıl daha anılar arşivinde yerini alıvermiş :cherry::salut:, allah bundan sonraki günlerini huzur ve mutlukla , sevenlerinle , güzelce geçirmeni nasip etsin , nice yılara ...:rendeer:

Teşekkür ederim :rendeer: Yıllara geçse de önemli olan gelecek yıllar, sizlerle birlikte daha nice güzel yıllar olacak inşallah... :cat:

Kocaeli İl Temsilcisi
Teşekkür ederim :rendeer: Yıllara geçse de önemli olan gelecek yıllar, sizlerle birlikte daha nice güzel yıllar olacak inşallah... :cat:

inşallah mehmetcim bakma sen bana :) şaka bi tarafa her doğum günümde ardını , geçen yılları düşünüyorsun eeee yaşlanıyoruz daaaaa kandi adıma :)

bu arada tam olarak kaç oldu yaş ?

Kocaeli İl Temsilcisi
Daha 25 oldu anca :mrgreen:

allah uzun ömürler versin kardeşime şimdi ardını ve geçen yılları düşüneceğin yaş değilmiş :cherry: boş ver sen bak önüne allah sağlık sıhhat versin,

30 ları devirince insan ister istemez yusufluyor birader :)

allah uzun ömürler versin kardeşime şimdi ardını ve geçen yılları düşüneceğin yaş değilmiş :cherry: boş ver sen bak önüne allah sağlık sıhhat versin,

30 ları devirince insan ister istemez yusufluyor birader :)

Yusufladıkça içinde olduğumuz yaşların da kıymetini bilemeyiz yusuflamamak gerek :mrgreen: Ama 30ları geçince bende o kervana katılırım sanırım :cyclopsan :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar