Mesela dedik :))

Haftada 1000 km toplam yol yapmaktasınız. Bazı hafta sonları da 400 km civarı durmaksızın gideceğiniz yol var. Bunu motosiklet ile yapmaya karar veriyorsunuz. Cruiser seviyorsunuz ama diğer modellerden de haberdarsınız. Yani çok oturmuş, katılaşmış bir tutumunuz da yok enduro, racing, naked vs modellerle ilgili. zaman zaman da yolculuğu 2 kişi yapıyorsunuz... Tabii parça vs sorunu yaşamak istemiyorsunuz ve azami ekonomik limitte kalmak derdindesiniz... Ayrıca rahat bir yolculuk ve mümkün olan en az yoruculukla bunu yapmak istiyorsunuz.

bu durumda 250 cc motor alacak olsanız hangi marka/modeli seçersiniz?

cevaplayacak dostlara şimdiden teşekkürler...

maxi scooter !

250 cc ve rahat yolculuk dediğin için, özellikle de hafta içi yaptığın 1000 km yol şehiriçi ise...

Valla soyle bi hyosung gt250 veya ybr250 guzel olurdu ama illa cok çok rahat edeyim diyosan sana bi maxiscooter verelim:)

1-Heryerde ve her koşulda tek rahat motor endurodur.
2-Scooterler(şahsi fikrimdir)kravat ve beyaz gömleklilerin motorudur.
Neden?çünkü skooter vurdurarak çalışmaz,lastiği patladığında üzer ve Hasan ustacığım bir gelirmisin yolda kaldım dedirtir,aynen günümüzde ki lüks otomobil sürücülerinin en ufak arıza da aracın dışına dahi çıkmadan alo servis diye yardım istemesini anımsatıyor bana.Belki ön yargı bu,bilinç altıma kazınmış herhalde biryerde.
3-Cruiser tarzı şehir içinde sorunludur vs vs.
4-Süpersportlar bana..........Yazmıyorum işte polemik olmasın.

BENCEDE en ideal senin içim sağlam bir naked tarzı veya daha rahat ve cift kişi olacaksada büyük bir endurodur.. 600 cc civarı

Sana enduro şart illaki enduro enduro başka söze gerek yok

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Mz al birtane......İmzamı da okursan faydalı olur sana.....:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar