Mesafelere göre kısa yol / uzun yol

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kawasaki'de tommygun abime sıfır Kawasaki borçlu ama neyse. :D
Ben bir şey beklemiyorum Z-Moto'dan yeter ki para vererek almak istediğim hizmet için bana ayak yapmasınlar, "kışın gel" diyerek benimle maytap geçmesinler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adamın değerini bilmiyorlar. Bayinin önünde motoru yaksa yeri. Kış aylarında da biz gitmeyerek protesto edicez servisi di mi abi? @tommygun
Moto Triple hariç hiçbir yetkili servisten memnun kalmadım. Ne yazın giderim bir daha , ne de kışın.

Benim için uzun yol km den ziyade totomun ne zaman acıdığıdır, ne kadar yumuşak sele de olsa yarım saat sonra g*t baş kalmıyor. 700 800 km gidebilen insanlara çok özeniyorum, özellikle düşük cc de.

Bunu daha önce de yazmıştım sanırım
1 tam günden fazla süren her yolculuk uzun yoldur.
eğer sabah çıkıp hava kararmadan eve döndüysem kaç km yaptığımın önemi olmadan kısa yoldur

Ben bir şey beklemiyorum Z-Moto'dan yeter ki para vererek almak istediğim hizmet için bana ayak yapmasınlar, "kışın gel" diyerek benimle maytap geçmesinler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Moto Triple hariç hiçbir yetkili servisten memnun kalmadım. Ne yazın giderim bir daha , ne de kışın.
Bir arkadaşım aldığı araç için Borusan ile bir problem yaşamıştı. Yaşadığı sıkıntıyı Almanya' ya mail atarak iletmişti. Sonra arkadaşımı arayıp problemini hızlıca çözüp binbir özür dilemişlerdi. Belki Japonlar da belki Z-Moto' ya kızarlar bir daha müşterilerini üzmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar