- Motosikleti
- RKS TNT 202
Salvador 188
neden tercih ettin abi
Salvador 188
markanın sahibi hediye etmişneden tercih ettin abi
o nasil oluyor![]()
Kawasaki'de tommygun abime sıfır Kawasaki borçlu ama neyse.markanın 50cc si ile 3-4 bin km turlara cıkıyordu, güzel reklam oluyordu. ismet abimize hediye ettiler bunu da.
Adamın değerini bilmiyorlar. Bayinin önünde motoru yaksa yeri. Kış aylarında da biz gitmeyerek protesto edicez servisi di mi abi? @tommygunKawasaki'de tommygun abime sıfır Kawasaki borçlu ama neyse.![]()
Ben bir şey beklemiyorum Z-Moto'dan yeter ki para vererek almak istediğim hizmet için bana ayak yapmasınlar, "kışın gel" diyerek benimle maytap geçmesinler.Kawasaki'de tommygun abime sıfır Kawasaki borçlu ama neyse.![]()
Moto Triple hariç hiçbir yetkili servisten memnun kalmadım. Ne yazın giderim bir daha , ne de kışın.Adamın değerini bilmiyorlar. Bayinin önünde motoru yaksa yeri. Kış aylarında da biz gitmeyerek protesto edicez servisi di mi abi? @tommygun
markanın 50cc si ile 3-4 bin km turlara cıkıyordu, güzel reklam oluyordu. ismet abimize hediye ettiler bunu da.
yutubu var mi acep
Kawasaki'de tommygun abime sıfır Kawasaki borçlu ama neyse.![]()
Bir arkadaşım aldığı araç için Borusan ile bir problem yaşamıştı. Yaşadığı sıkıntıyı Almanya' ya mail atarak iletmişti. Sonra arkadaşımı arayıp problemini hızlıca çözüp binbir özür dilemişlerdi. Belki Japonlar da belki Z-Moto' ya kızarlar bir daha müşterilerini üzmez.Ben bir şey beklemiyorum Z-Moto'dan yeter ki para vererek almak istediğim hizmet için bana ayak yapmasınlar, "kışın gel" diyerek benimle maytap geçmesinler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Moto Triple hariç hiçbir yetkili servisten memnun kalmadım. Ne yazın giderim bir daha , ne de kışın.