Kardeşim çok teşekkür ederim süpriz oldu yane eksik olma bende özledim en kısa zamanda görüşelim :rendeer:
:rendeer: mutlu yıllar mert abi..
teşekkür ederim kardeşim :rendeer:
Gay misin arkadaşım bu tip ne böyle.:queen:
Kenan'ın peşinden sendemi hollandaya yerleşçen.
Hadi doğum günün mutlu kutlu olsun madem:rendeer:
Teşekküler madem :cherry:
Sensin olm gay sexsiysem şuç benimmi alala:cherry::cherry::mrgreen:
teşekkürlerr:rendeer:
iyiki dogdun mertcikkkk.....
dogum günün kutlu olsun canım benim :rendeer:
Teşekkür edrim cadıcıkk :rendeer:
O bir Mert Mehmet O bir delici O bir gazcı ve ve ve O gönüllerin Nihat Doğanı

Nice senelere Mert abi yeni yaşın sana mutluluk, huzur, sağlık, ve ve tabikide para getirsin :mrgreen::rendeer:
Abartma kardeşim okadar

Teşekkür edrim kardeşim eksik olma :rendeer:
teşekkür edrim
Teşeşkür ederim kardeşim
Mutlu yıllar..Ömür boyunca... :rendeer:
teşekkür ederim kardeş
kardeşim bol R1 li hiç pertsiz
nice nice senelere...
yvz
Vay kaçak seni :cherry: mersi kuşummm :cherry:
nur TOPU gibi doğmuştu yıllar onu hiç değiştirmedi kardeşim benimm değiştiremedi halen TOP
kardeşim benim doğum günün kutlu olsun,
bu arada arkadaşlar nihat doğan'nın öz ikizidir ona göre

P
kırdın kalbimiiiiiii
Şerfsiz diyorum başka bişey deiyorum :cherry::cherry::cherry::cherry:
Teşekkür edrim kardeşim şişbanım patates çuvalım mersii çok çokm

doğum günün kutlu olsun
tşekkür edrim kardeş
teşekkürler
Doğum Günün Kutlu Olsun... :rendeer:
teşekkür ederim
Selamlar, Mertle iki sene önce tanışmıştık ,oturduğum semtte bir pastahanede şeflik yapıyordu ,kendisi ile bir iki kere görüştüm en son görüştüğümüzde yamaha fazerı vardı ,bir gün yolda giderken yanıma doğru bir yamaha ss yanaştı dedim adam bana galiba hava atıyor

kaskı bir çıkardı bu mertti ,meğerse satıp fazerı bu güzel ss i almış

sonra bir daha görüşemedik ,amcasınınoğlunun çalıştırmış olduğu pastahaneye uğradım geçen hafta ,bir şeyler almak için ,merti sordum ,dediki artık motor kullanmıyor ,niye dedim ,dediki ufak bir kaza geçirip soğudu motordan ...
Mert doğum günün kutlu olsun ,bazı tecrübeler pahalıya patlarmış ,motorsiklet aşkı bambaşka bir şey ,ufak tefek marazlar seni bu aşktan alıkoymasın ,doğum günün kutlu olsun arkadaş :rendeer:

bende hatırladım şimdik o günleri amma zaman geçmiş abi yaw geçende motrunu gördüm yoldan geçerken arabyla sanırım ozaman da söz ediyorsun vaktim olsa idi duracakdım ama kısmet

ben motordan vazgeçrsem herkez geçer sanırım abim motorum olmaığından binemiyorum şuan aslında varda yok ama neyse

ama bazen ara verebiliyor insan hayat şartlarından dolayı ama bu sevda bitmez ölene kadar en azından şahsım adına

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim güzel abim görüşmek üzere :rendeer:
en sonunda patladı yani sır gibi heeeeee
He patladı yakabilirsin kınayı :cherry::cherry::cherry:
Yok hocam nerde motordan soğuyacak, sağolsun Sedat(loft) iki kazalı motorunu aldı, 3 ay oldu halen çocuğa vaadettiği motoru vermedi, yoksa daha 5dk önce yanımda motor da motor diye hebele hübele oluyordu.

ale:
Nedendir bilmem amcası işkembeden sallamış...

istemiyorum zaten motor falan hayrını görsünler kardeşim
Ben R1 i yerine koyarım elbet birgün, şimdilik kaskım benim gözümde 10 tane r1 eder çok teşekkür ederim hepnize anladın sen :rendeer::rendeer:
Artiiissssssttt :queen: Nice senelere,
Çöp torbamızı geri istiyoz

pp
Soğumaz o kolay kolay...O'nu motorundan ayrı koyanların elleri kırılsıııınnnn uleennn
He he tamam len ayırdırm çöp turbasını :cherry:
hep beraber nice senelere muratımın çiçeğee eksik olma

soğumam tabiki çiçekin motor saplsun alırım ara sıra :cherry:
Ya patlasaydın evladımların devamında patladı, ama patlarken kamerada kırıldığı için biz paylaşamadık sende "bak işte patladın evladım" diye paylaşamadın.
Onbeş, yirmi gün felan sonrada ben patladım, arabanın biri bariyerin altına soktu beni.:cherry:
he he kaderimiz bir olm bizim kanımca:cherry:
nice mutlu yıllara allah kaza bela vermesin..:rendeer:
teşekkür edrim
Beyefendiliğin dürüstlüğün saygınlığın adamlığın hayatın içindeki karşılığı Mert...:rendeer:
Çok teşekkür ederim abi eksik olma senin güzelliğin şımardım şimdik bak hee
mantıklı dicemde , dünyadan haberimiz yok be muratım =) serinin sonu kötü gitti photosgopla bişilermi ayarlasak napsak
ayarla ayarlada o potoşopu ben senin :cherry::cherry::cherry:
Yok zaten öyle gazlarken patlasak arkasından pek kritiğini de yapamayız, kaza patlama neyse artık nedense Mert'i de beni de hep en salak şekilde buluyor.
İşin aslı gazlarken herşeyi bekliyorsun, her an tetiktesin, ama böyle saf saf dolaşırken kullaklar iniyor ya.. işte o zaman cidden büyük tehlike var...
Aman neyse ne işte, patlamak da hayatın bir tadı.:mrgreen:
Tanrı Mert'i korusun.
Napalım olm şans kader kısmet 5 kuruşş

:cherry::cherry:
Heppi bört dey bacooo, burdan da kutlamadı deme soora
eyvallah baom yirim seni
İyi ki doğdun, mutlu yıllar Mert...:rendeer:
Bol yollu, bol eğlenceli yıllar dilerim... Hep iki teker üstünde geçsin yeni yaşın da diyecektim ama, o dilek sana uymadı
Mutluluklar dilerim...:rendeer:
teşeşkkür edrim olcan kardeşim :rendeer:
iki tker üstünde hayatmı geçer be abicim allasen :cherry::cherry::cherry: