|Mert MEHMET| Nice Mutlu Senelere Mert'im

Opuyorum seni kocaman Mertcigim..
Ozledim seni insallah en kısa zamanda gorusmek nasip olur
:rendeer:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Opuyorum seni kocaman Mertcigim..
Ozledim seni insallah en kısa zamanda gorusmek nasip olur
:rendeer:

Gay misin arkadaşım bu tip ne böyle.:queen:

Kenan'ın peşinden sendemi hollandaya yerleşçen.:p

Hadi doğum günün mutlu kutlu olsun madem:rendeer:

O bir Mert Mehmet O bir delici O bir gazcı ve ve ve O gönüllerin Nihat Doğanı :p Nice senelere Mert abi yeni yaşın sana mutluluk, huzur, sağlık, ve ve tabikide para getirsin :mrgreen::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mutlu yıllar:rendeer:

nur TOPU gibi doğmuştu yıllar onu hiç değiştirmedi kardeşim benimm değiştiremedi halen TOP :D

kardeşim benim doğum günün kutlu olsun,

bu arada arkadaşlar nihat doğan'nın öz ikizidir ona göre :pP

kırdın kalbimiiiiiii :D

Son düzenleme:
Selamlar, Mertle iki sene önce tanışmıştık ,oturduğum semtte bir pastahanede şeflik yapıyordu ,kendisi ile bir iki kere görüştüm en son görüştüğümüzde yamaha fazerı vardı ,bir gün yolda giderken yanıma doğru bir yamaha ss yanaştı dedim adam bana galiba hava atıyor :) kaskı bir çıkardı bu mertti ,meğerse satıp fazerı bu güzel ss i almış :)sonra bir daha görüşemedik ,amcasınınoğlunun çalıştırmış olduğu pastahaneye uğradım geçen hafta ,bir şeyler almak için ,merti sordum ,dediki artık motor kullanmıyor ,niye dedim ,dediki ufak bir kaza geçirip soğudu motordan ...

Mert doğum günün kutlu olsun ,bazı tecrübeler pahalıya patlarmış ,motorsiklet aşkı bambaşka bir şey ,ufak tefek marazlar seni bu aşktan alıkoymasın ,doğum günün kutlu olsun arkadaş :rendeer:

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Selamlar, Mertle iki sene önce tanışmıştık ,oturduğum semtte bir pastahanede şeflik yapıyordu ,kendisi ile bir iki kere görüştüm en son görüştüğümüzde yamaha fazerı vardı ,bir gün yolda giderken yanıma doğru bir yamaha ss yanaştı dedim adam bana galiba hava atıyor :) kaskı bir çıkardı bu mertti ,meğerse satıp fazerı bu güzel ss i almış :)sonra bir daha görüşemedik ,amcasınınoğlunun çalıştırmış olduğu pastahaneye uğradım geçen hafta ,bir şeyler almak için ,merti sordum ,dediki artık motor kullanmıyor ,niye dedim ,dediki ufak bir kaza geçirip soğudu motordan ...

Mert doğum günün kutlu olsun ,bazı tecrübeler pahalıya patlarmış ,motorsiklet aşkı bambaşka bir şey ,ufak tefek marazlar seni bu aşktan alıkoymasın ,doğum günün kutlu olsun arkadaş :rendeer:

Yok hocam nerde motordan soğuyacak, sağolsun Sedat(loft) iki kazalı motorunu aldı, 3 ay oldu halen çocuğa vaadettiği motoru vermedi, yoksa daha 5dk önce yanımda motor da motor diye hebele hübele oluyordu.:pale:

Nedendir bilmem amcası işkembeden sallamış...:)

4976_97370784199_539409199_2086761_8173854_n.jpg

Artiiissssssttt :queen: Nice senelere,
Çöp torbamızı geri istiyoz :ppp

Soğumaz o kolay kolay...O'nu motorundan ayrı koyanların elleri kırılsıııınnnn uleennn :p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
en sonunda patladı yani sır gibi heeeeee :D

Ya patlasaydın evladımların devamında patladı, ama patlarken kamerada kırıldığı için biz paylaşamadık sende "bak işte patladın evladım" diye paylaşamadın.:p

Onbeş, yirmi gün felan sonrada ben patladım, arabanın biri bariyerin altına soktu beni.:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
nice mutlu yıllara allah kaza bela vermesin..:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar