Mersin'den selamlar

adım murat yılmaz sürücü...mersinde yaşıyorum.38 yaşındayım.evli ve 12 yaşında bir çocuk babasıyım..büyükşehir belediyesi bando şefiyim.

DSC_0013.jpg

çocukluğum bisiklet ve motorlubisiklet üzerinde geçti.15 yaşımda mz 251 motosikletim vardı.18 yaşında ehliyetimi aldıktan sonra motosikletimi satıp araba aldım...

Fotoraf-00421.jpg

sonra hele okul bitsin,hele askerlik bitsin,hele evimiz olsun,hele bocumuz bitsin,hele çocuk büyüsün derken tam 18 yıl bu tutkumu ertelemek zorunda kaldım...bir kaç yıl daha geçerse orta yaş bunalımına girdi motosiklet aldı demesinler diye yamaha tdm 900 motosikletimi satın aldım...

muratsemra0101.jpg

uzun araştırmalarımdan sonra hem touring,hem racing,hem enduro olsun istedim...

muratsemra0901.jpg

baktım ki stabilize yollarada giriyorum yanına birde ramzey QM 200 kros aldım.hoplayıp zıplamak için biraz yaşlı olsamda iyi oldu.hiç olmazsa tdm kurtuldu.

037-91.jpg

önceleri motosiklete karşı çıkan eşim şimdi değişmez artçım(tabi oğlundan ayrılabildiği müddetçe)

muratsemra0671.jpg

mersine her geldiğinizde yada içinden geçtiğinizde mutlaka görüşmek,yüzyüze tanışmak isterim...

Murat kardeşim MT ailesine hoşgledin, :rendeer: seninle kapuzbaşında tanışmıştık :cat:

hoş geldin murat abi bende mersin silifkeden murat bu tarafa yolun düşerse msj yaz buluşalım

İLk defa bu kadar detaylı ve içten tanışma topiği gördüm.
selamlar.

Bu arada önünde durduğunuz vecizenin sonundaki "r" harfi düşmüş.
Hoş bu aralar Atatürkün sözleri, yaptıkları ile ilgilenmek ne kadar önemli ayrı konu tabi

Son düzenleme:
Ooooooo kimleri görüyorummm kimler gelmişş Hoş gelmişler Sefalar getirmişler..... Murat abimiz Buyrun soyle baş köseye gecin... Ne alırsınız efendimm.. Gezi topiklerimiz, ikinci el pazarımız, sıcak dosluklarımız, en taze espirilerimiz, guncel haberlerimiz, komik olaylarımız, tekinik bilgilerimiz, yetkili servislerimiz. detaylı bilgilerimiz,(her konuda) ceşitli motorlarımız, kayıp motorcularımız, kazazedelerimiz (görmek istemedigimiz) cezazedelerimiz(haksız yere yedigimiz) il gruplarımız kısacası hersey var.... Keyfiniz bol olsun Murat Bey.

Hoşgeldiniz... Bu Mersinliler hep böyle geç mi motosiklet sahibi olacak kardeşim nedir bu hayattan çektiğimiz :)
Ben de sizin gibi geç sahip oldum şu an ben de 38'im 2,5 sene oldu alalı ve baştan beri etrafımdakiler orta yaş bunalımından bahsediyor pek bir şey farketmiyor anlayacağınız birileri illaki söyleyecek bir şey buluyor en iyisi fazla takmamak diyorum...
Mersin'i özledim umarım bayramda gelebilirim...
Kazasız belasız sürüşler diliyorum...

hemşerim hoşgeldin,güzel paylaşımlar dilerim.....bu taraflara gelirsende beklerim....

Mersin İl Temsilcisi
mersinliler bir toplanmayı becerebilseydik yeniden yahu.
bakalım artık ne kadar istiyormuşuz bunu?

Her iki motorunda hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belsaız sürüşler ve zıplamalar ;)

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Motosikleti
Pulsar NS400Z
Ben Tarsusluyum Mersin MT Grubu Sanırım İyice Dağılmış Kimseden Ses Seda Yok Topic Son Sayfalarda GEziyor Canlandırmak Lazım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öyle birşey hiç olmadı ki :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar