Herkese tekrardan merhaba, ayrıca güzel karşılama için teşekkürler. Ayrıca Yürekçe'nin cep telefonu ile arayıp ayrıca hoş geldin demesi forumun kalitesini gösteriyor. İyi ki gelmişim dedim. Bir kaç trol mevcut forumda ama genelde üyelerin (Özellikle eskiler ve yaşı 25+ olanlar)çoğu paylaşımcı ve gerçekten objektif bir şekilde yardım ediyor. 15 Yıldır pc ve forumları kullanırım. Bir çok yerde soru sormaya korkar hale geldik. Benim ilk sorum motor tercihiydi ve bana YBR ile CBF söylendi zaten bu modeller hem tam aradağım cinstenmiş ve ayrıca yolda göstermiş oldu, okuyarak başka alternatifleri de buldum. Tekrar söylemek lazım herkesin emeğine sağlık iyiki gelmişim.
Hoş geldin
burada aklına gelen her sorunun cevabı var, arama kısmından aklına takılanlara cevap bulabilirsin
Teşekkür ederim, sayfalarca okudum, izledim. Dediğiniz gibi neredeyse her sorunun cevabı var sadece fazla kişisel durumlarda soru sormak lazım. Mesela Mont, eldiven gibi olaylarda ben sıcaktan aşırı derecede rahatsız oluyorum. Bunu belirterek kendime en uygun olanını seçmek gibi. Motora karar verir vermez ilk önce onları sipariş edeceğim çünkü. Şimdilik hala okuyorum çünkü ciddi bir bilgi ve tecrübe paylaşımı zaten mevcut dediğiniz gibi.
Herkese iyi forumlar tekrardan merhabalar.