[Mersin - MT]

selam mersinin güzel insanları artık bende aranızdayım :) kendimi tanıtmama gerek yok diye düsünüyorum cünkü mersinmotordan tanıyorsunuz namıdiger (yukselsoft)

değiliz. sana öyle geliyo :) sen bu akşam gelicenmi toplantıya? yok... bence sen uyan gaflet uykundan :mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
bişey sölicem. belki ilk göz ağrım olduğundanır ama ben burayı daha çok sevdim ve seviyorum. 10 civarında motorumuzla biz çok iyiyiz... arkadaşlar, dağılmayalım olur mu? ne olur...

bişey sölicem. belki ilk göz ağrım olduğundanır ama ben burayı daha çok sevdim ve seviyorum. 10 civarında motorumuzla biz çok iyiyiz... arkadaşlar, dağılmayalım olur mu? ne olur...

katılıyorum sencer. :rendeer: nihayet uyananlardan birisin. :cat: bazıları uyumaya devam etsin :farao:

slm kaaan nasılsın

slm mıllet

herkes kımım bu sıteyı kullandını ıyı bılıyor aklımda cok seyler var ama hepsını sımdı buraya aktaracak durumda dıılım kımılerı dıyor bız 9 10 motorduk evet dogru bu o zamanlar daha ıyıyıydık ve daha guzel eglenıyorduk ve bırbırımıze daha baglıydık bu 9 10 motorcuyu dagıtmamak amacıyla Kısıler arasında ne oldıysa oldu bunları bır kenara bırakıp eskı gunlerın hatrına CUMARTESI ERENIN ORDA saat 16 00 da toplanalım dıyorumve yakın ama anlamlı bır gezı yapalım arkadaslıgımız adına bu yazıyı okuyan herhes cumartesıye kadar nereye gıdecez dıye dusunsun ve ne konusacagını tabı

bakalım bu arkadslıga kım daha deger verıyor vermıyor
NOT mazeret kabul edılmıyor herker katılması sarttır ve bu yazı sadece bu sıteyı kullananlar arasında kalacaktır

ben sındı cıkıyorum cumartesı erenın orda gorusuruz o zamana kadar ben bıdaha nete gıremem duyanlar duymayanlara haber versın kendınıze ıyı bakın dostlarım

Son düzenleme:
evet ilk başladığımızdan bu yana çok şeyler gördük. dostluk,arkadaşlık,paylaşım ve malesef kırgınlıklar,dargınlıklar hatta terbiyesizlikler...
ama ben o büyünün bozulduğuna hala inanmıyorumki... sanırım aksini düşünenler var.olabilir elbette. o saate yetişe bilirmiyim bilmiyorum ama orda olmayı istiyorum...

Arkadaşlar bu erenin yeri dediğiniz yer enjoy mu? bi başka konu saat 4 te buluşalım diyorsunuz güneş etkisini yitirdikten sonra buz gibi bir hava.. sabah 10-15 arası bu geziler daha tatlı olmazmı diyorum. Tabii tecrübe sizde saygı duyarım. :bounce:

hocam merhaba nerelerdesiniz görüşemedik birdaha.
bizim bahsettiğimiz olay biraz karışık. eren enjoyun sahibi değil.
enjoyda cuma akşamı saat 7 de toplantı var. bekleriz mutlaka :cat

Kaancım sadece saatlerim tutmuyor. bu saatlerde nette sayfaları gözden geçiriyorum. cumaları zamanım uygun olsa severek gelirim. faaliyet düzenlendiği an yanınızdayım inşallah. Motorları yıkattığınız düzgün bildik bir yer varmı bu arada? kendine iyibak. :)

Kaancım sadece saatlerim tutmuyor. bu saatlerde nette sayfaları gözden geçiriyorum. cumaları zamanım uygun olsa severek gelirim. faaliyet düzenlendiği an yanınızdayım inşallah. Motorları yıkattığınız düzgün bildik bir yer varmı bu arada? kendine iyibak. :)

hocam c.tesi günü gelirseniz eren arkadaşımızın oraya (oto elktrikçi) yıkama makinesi var motosikletlerimizi orada yıkatıyoruz. hem arkadaşlar saat 16 da toplanacak. tanışmış oluruz.

selam millet nasılsınız bayadır cezalı oldugumdan giremedim nete :):):):):):) hepiniz iyisinizdir umarım sizleri seviyorum kendinize iyi bakın emi:)

hocam hepimizde erenin orda yıkarız motorları. tefik sırrı gür lisesinin karşısında ak bank var. onun arka tarafında aydos oto elektrik var. sorsan gösteririler. kendiside motosiklet kullanıcısıdır. işinin ehlidir. hem elektrikte hemde yıkamada :)
reşit bitti ceza... daha sık gel :)

alooo SENCER nerelerdesin. sesin soluğun çıkmıyor.

ressam hoşgeldin. neden cezalıydın bi türlü anlıyamadım. geçmiş olsun

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar